VANS, compania de încălțăminte sport, se implică social

academia barbatilor

, Fashion

Brand-ul de încălţăminte şi îmbrăcăminte sport Vans se implică activ în proiecte sociale. În 2013 împreună cu Fundaţia A. Skate a organizat, pentru prima oară în Europa, sesiuni de skateboarding dedicate copiilor cu autism, în Paris, la Grande Halle de la Vilette.

La începutul lui 2014, Vans a anunţat iniţierea unui program prin care le oferă studenţilor americani, de la arte plastice oportunitatea de a creea modele de încălţăminte personalizate, iar astfel să câştige o bursă în valoare de 50.000 de dolari. Tot la începutul acestui an, compania a dezvoltat un parteneriat cu Fundaţia Della pentru a realiza o colecţie de pantofi cu motive etnice, realizate manual prin procedeul Batik, de către 50 de femei din Ghana care nu au din ce să îşi câştige existenţa.

vans-social-autism-incaltaminte-imbracaminte-sport-2

vans-social-autism-incaltaminte-imbracaminte-sport-1 vans-social-ghana-incaltaminte-imbracaminte-sport-1
Cu o istorie de peste 40 de ani, VANS – această companie a devenit o forţă globală în industria de action sport. Brand-ul este preferatul skaterilor, snowboarderilor şi practicanţilor de BMX,  din întreaga lume în privinţa încălţămintei, îmbrăcămintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protecţie, cât şi a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni îndrăzneţi şi liberi, din oraşele moderne, care reuşesc să sfărâme lanţurile convenţiei, prin sfidarea normelor citadine, transformând oraşul într-un teren de joacă uriaş.

vans-social-incaltaminte-imbracaminte-sport-4

vans-social-incaltaminte-imbracaminte-sport-1

Vans este disponibil în România, în magazinul V Generation din AFI Palace Cotroceni. Printre vedetele care poartă Vans la ţinute relaxate de zi cu zi sau în activităţile de week-end se numără Jessica Beal, Brad Pitt, Bruno Marş, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe, Lucy Liu, precum şi multe alte vedete de la Hollywood.