Competiția Spring Fitness Model și-a desemnat câștigătorii

academia barbatilor

Fitness Education School a desemnat în urmă cu cateva ore câștigătorii competiției Spring Fitness Model. Competiția Spring Fitness Model s-a desfașurat în perioada februarie – 5 aprilie 2015 și a fost dedicată celor pasionați de sport și un stil de viață sănătos.

În cadrul competiției s-au înscris persoane din toată România, dornice de a transmite mai departe mesajul importanței unui stil de viață sănătos. Pe baza voturilor s-a stabilit un clasament final de cinci persoane, acestea din urmă fiind supuse și unei probe practice pentru demonstrarea abilitățatilor sportive.

Selecția Spring Fitness Model a fost realizată pe baza programului de exerciții alese, a corectitudinii acestora, a explicațiilor și în funcție de atitudine.

Câștigătorul competiției Spring Fitness Model a fost desemnat Avram Gheorghe Ion din Ploiești, acesta întrunind cel mai mare punctaj cumulat la voturi și programul sportiv. El va beneficia de un premiu constând într-un curs de Instructor de Fitness și Personal Trainer în cadrul școlii Fitness Education School, de 100 Euro cash oferit de organizator și de produse cosmetice și de îngrijire din partea sponsorilor STR8 România.

avram-gheorghe-ion-fitness-spring-model

Pe locul II s-a clasat Adrian Ilie din București, iar pe locul al-III-lea s-a clasat Adina Sabou din Baia Mare.

adrian-ilie-fitness-spring-model

Toți finaliștii vor primii premii din partea sponsorilor: Fitness Education School, STR8 România, B.U România și Elmiplant.

adina-sabou-fitness model

Toți cei interesați să se înscrie la următoarea ediție sunt rugați să urmărească pagină de Facebook Fitness Education School la adresa https://www.facebook.com/FitnessEducationSchool sau site-ul www.fitness-education.ro

castigatori-competitia-spring-fitness-model-2015-romania-2

Despre Fitness Education School

Fitness Education School este una din principalele școli de fitness din România, care oferă cursuri acreditate de Instructor de Fitness și Personal Trainer, Instructor de Aerobic, Instructor de Dans, Instructor Aqua Gym și Tehnician Nutriționist. Fitness Education School contribuie la dezvoltarea profesională a celor care activează în domeniul sportului și sănătății prin organizarea de workshop-uri de specializare în diverse discipline sportive, dar și programe dedicate pentru dezvoltarea cunoștințelor de promovare, coaching, etc.

Cursurile Fitness Education School sunt recunoscute la nivel național și internațional, ele fiind acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației Naționale, Autoritatea Națională pentru Calificări, EFA și EHFA.

Pentru înscrieri la cursuri puteți accesa www.fitness-education.ro sau puteți suna la 0747.227.878.