Concurs de Paște – câștigă prin Picky Socks – șosete colorate unisex

academia barbatilor

Este timpul să vă pregătiți de Paște, de cadouri, iar magazinul online PickySocks vă premiază cu perechi de șosete unisex inedite, cu note de culoare ce revitalizează lumea în care trăim!

1) Perioada concursului: 06-13.04.2014.

2) Premii oferite în concurs: câte 2 perechi de șosete pentru fiecare dintre cei 3 câștigători.

concurs-sosete-colorate-picky-socks-academia-barbatilor-2

3) Ce pași trebuie să urmați ca să ieșiți din monotonie și să vă numărați printre fericiții câștigători?

  • LIKE în partea stângă a articolului de față: (www.academiabarbatilor.ro/concurs-pentru-paste-castiga-prin-picky-socks-sosete-colorate-unisex) și un mesaj/comentariu Facebook în partea de jos (la finalul prezentării concursului) în care să specificați printr-un link modelul care vă place și două mărimi pentru dvs. (și posibil – perechea dvs. :D)! De exemplu: : Îmi doresc modelul http://pickysocks.com/index.php?route=product/product&product_id=51, mărimile 41/44 și 36-38.

concurs-sosete-colorate-picky-socks-academia-barbatilor-3

4) Câștigătorii vor fi anunțați prin tragere la sorți (tragerilasorti.ro), în data de 14.04.2014, orele 20:00, fiind postați la sfârșitul acestui concurs, urmând a le fi solicitate (prin mesaj privat pe Facebook) datele de contact, în vederea distribuirii coletelor.

concurs-sosete-colorate-picky-socks-academia-barbatilor-4

Ce nu știați despre –  PickySocks – este un magazin online nou lansat în primăvara 2014, oferind șosete model unisex, pentru oamenii veseli și optimisti. Ca și materiale se folosește combinația de 80% bumbac pieptănat, 17% poliamidă și 3% elastan.

Purtați noile șosete, atât acasă, cât și în oraș, la o ținută smart-casual cu care veți impresiona sau faceți-le cadou celor dragi.

Adresa magazinului de șosete PickySocks: http://pickysocks.com

Concursul s-a încheiat, iar câștigătorii sunt: CRISTIAN MURGULEȚ, MINUȚ MIRCEA și RUXANDRA GÎRBEA. Extargerea și validarea lor s-a făcut prin intermediul sistemului certificat – tragerilasorti.ro (imaginea de mai jos este obținută ca printscreen la finalul extragerii). Detalii despre participanți și câștigători se regăsesc la adresa: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/2272-concurs-de-paste-castiga-prin-picky-socks-sosete-colorate-unisex

rezultate-extragere-concurs-academia-barbatilor-picky-socks