Confort maxim în zile cu precipitații- Vestimentația impermeabilă

academia barbatilor

Recunoaște, zilele din sezonul rece cu precipitații abundente te îngrozesc. În aceste zile nu este suficient să porți un pulover, o jachetă groasă sau o pereche de jeanși care te apără de temperaturile scăzute, însă devin o sursă de disconfort dacă se udă. Nu mai poate fi vorba de activități sportive în natură, nici măcar de plimbări modeste, iar PlayStation-ul devine sursa principală de distracție.

Preocuparea producătorilor de haine pentru crearea confortului fiecărui purtător a dat naștere țesăturilor inovative care intră în compoziția best seller-urilor din anotimpul rece.

jacheta de iarna

De exemplu, brand-ul de street-wear Vans revine și toamna aceasta cu o colecție care îmbină designul contemporan cu inovația. „Built to keep you warm and dry”, aceasta este deviza colecției Mountain Edițion by Vans.

Linia de jachete este realizată din țesături impermeabile, călduroase. Exact ce căutam! Încălțămintea folosește piele rezistentă la apă și este prevazută cu un strat între talpă și interior, cu rol izolator.  Modelele clasice sunt reinventate pentru a face față condițiilor meteorologice dar și pentru a obține aderență și tracțiune optimă.

Jachetele matlasate, hanoracele cu glugă, gecile parka cu guler din blană sunt realizate din  fibre PrimaLoft și o tehnologie ce nu permite apei să pătrundă în țesătură, dar care lasă pielea să respire.

Poți găsi colecția Mountin Edition  pe www.vgeneration.ro sau în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Park Lake Shopping Center, Mega Mall și Sun Plaza.