Copilul din tine trebuie să ajungă la Karpatia Pony Show pe 1 iunie

academia barbatilor

Nu știm despre tine, dar toți bărbații din redacția noastră așteaptă ziua de 1 iunie: vine la pachet cu o zi liberă și e singura ocazie din an în care e ok să fii imatur.

Și, pentru că întrebarea ”Ce faci de 1 iunie?” a început să fie destul de populară prin grupurile de WhatsApp, noi îți propunem un show ecvestru inedit care bate de departe toate evenimentele dedicate Zilei Copilului: Karpatia Pony Show.

ziua copilului karpatia pony show

 

Cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show revine la Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile (1-3 iunie) și îți propune activități în aer liber pe care nu în fiecare zi ai ocazia să le experimentezi: demonstrații, competiții, jocuri și prezentări cu ponei şi cai. În plus, pentru iubitorii de animale, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini și păsări de pradă.

Din programul Karpatia Pony Show

Te ajutăm să-ți faci programul pentru mult așteptatul weekend și îți prezentăm mai jos cele mai importante momente ale Karpatia Pony Show:

  • Noutatea absolută a ediției din acest an este Concursul Hipic Internațional “Cupa Națiunilor”. Organizat în mod tradițional la Cross Country Farm, lângă Sighișoara, competiția din România  a primit pentru 5 din ultimele 7 ediții distincția “Concursul Anului”, acordată de către Forumul Internațional Universitar AIEC // (Association des Etudiants Cavaliers). Tineri sportivi de top, reprezentând echipele a 12 țări, se vor întrece pe cai din România și vor avea la dispoziție cinci minute înainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trași la sorți. Concursul face parte dintr-un circuit care începe în Spania și continuă în Suedia, Marea Britanie și Germania;
  • Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje;
  • Concursul Naţional de Probă Completă (CCN)  pentru călăreţi o stea, novici şi pre-novici, cu spectaculoasă proba de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

 

 

Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri, atelaje cu ponei şi un spectaculos show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi de recreere în aer liber, destinată familiilor cu copii, dar şi adulților. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei şi cai, trăsuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii şi tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu puşcă airsoft, bungee, teren de volei.

 

karpatia pony show_activitati copii Floresti

În plus, organizatorii promit cinci modalităţi diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti.

Cât costă accesul la Karpatia Pony Show

Biletele și abonamentele achiziționate de pe site-ul bilete.ro, de la punctele de vânzare bilete.ro sau de la punctele de acces de pe Domeniul Cantacuzino, în zilele de eveniment.

Îți recomandăm să cumperi biletele până pe 31 mai, pentru a beneficia de un preț bun.

  • Abonamente  pentru cele 3 zile de eveniment:  adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 65 lei, 1 adult + 3 copii – 75 lei
  • Bilet pentru o zi (01, 02 sau 03 iunie) – adult 25 lei, 1 adult + 1 copil – 40 lei, 1 adult + 2 copii – 50 lei, 1 adult +  3 copii – 55 lei.

În zilele de desfășurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, de pe Domeniul Cantacuzino – Florești, Prahova, iar prețul este de 30 lei pentru un adult și 20 lei pentru un copil.