Corturile TENTSILE duc camparea la alt nivel

academia barbatilor

, Travel

V-aţi imaginat vreodată că vă veţi petrece vacanţa într-un copac? Nu e deloc o glumă. TENTSILE, compania care a inventat cortul în copac, vine acum şi în România.

În 2013, TENTSILE a revoluţionat lumea campingului lansând “casele în copac portabile”.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-2

Spre deosebire de corturile obişnuite, corturile TENTSILE nu se montează pe pământ, ci sunt suspendate în aer. E nevoie doar de trei copaci de care să fie ancorate.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-3

Datorită modului în care sunt realizate, aceste corturi oferă iubitorilor de natură un mod nou şi incredibil de petrecere a timpului liber, beneficiind în acelaşi timp de un confort fără egal. Asta deoarece corturile TENTSILE combină versatilitatea unui hamac cu confortul şi siguranţa unui cort – pot fi montate oriunde, chiar dacă pe jos sunt stânci, e noroi, solul e plin de pietre sau vegetaţia este bogată.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-4

Dar ce le face cu adevărat unice este faptul că nu afectează în niciun fel copacii. Nu numai că sunt în armonie cu mediul, dar noi promovăm în mod activ şi încurajăm conservarea pădurilor.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-5

“Dacă toţi vom sta în copaci, nu o să-i mai poată tăia nimeni”, este de altfel motto-ul lui Alex Shirley-Smith, creatorul corturilor TENTSILE.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-6

Parte din iniţiativa ecologică, TENTSILE şi-a propus ca pentru fiecare cort vândut, să planteze trei copaci.

cort-copac-tentsile-romania-disponibil-pret-7

Cu ocazia intrării pe piaţă din România, TENTSILE oferă o reducere de 10% la toate produsele achiziotionate de pe site-ul www.tentsile.ro. Pentru a obţine această reducere trebuie doar să folosiţi codul TENTSILEROMANIA la comanda de pe site.

Despre TENTSILE Ltd.

Totul a început cu doi londonezi şi pasiunea lor pentru luna împădurită Endor, lumea imaginată de George Lucas în trilogia Războiul Stelelor. În 2002, inspirat de pânză ţesută de păianjeni, arhitectul de case în copaci Alex Shirley-Smith, care are origini româneşti, a realizat un prototip al unei case în copac pliabile în livingul locuinţei sale. După zece ani şi mai multe încercări, Alex şi-a unit forţele cu designerul şi inventatorul Kirk Kirchev, originar din Bulgaria. Împreună, în 2012, au dezvoltat primul cort supendat Stingray, iar un an mai târziu au început producţia de serie. Al doilea cort – Connect – a fost lansat în 2014, iar Vista a venit la începutul acestui an. Tot în 2015 a fost lansat şi Trillium, singurul hamac care poate găzdui trei persoane.

Pentru mai multe detalii despre corturile TENTSILE, va rugăm să accesaţi site-ul nostru tentsile.ro sau pagina de Facebook.