Cu ce cadou nu dai greș de Valentine’s Day

academia barbatilor

Sărbătorită pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților reprezintă una dintre cele mai importante zile ale începutului de an în care cuplurile din întreagă lume își declară dragostea, își fac surprize romantice, planifica escapade amoroase și își dăruiesc cadouri simbolice.

Sărbătoarea îl comemorează de fapt pe Sfântul Dwynwen, patronul îndrăgostiților galezi, dar între timp a devenit o sărbătoare comercială. Francezii catolici îl sărbătoresc pe Sfântul Valentin, danezii și norvegienii celebrează Valentinsdag, iar suedezii numesc 14 februarie, Ziua Tuturor Inimilor.

cadou-valentine-s-day-barbati-femei-2

În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile radacilor, așa că sărbătoarea este asociată cu trezirea naturii la viață, fiind o zi în care se încep lucrările pe câmpuri. Totodată, păsările își reiau migrația și se întorc din țările calde, așa că nu este de mirare că este o zi a renașterii naturii și a dragostei.

cadou-valentine-s-day-barbati-femei-3

An de an, femeile așteaptă la cele mai frumoase surprize din partea partenerilor lor, în timp ce bărbații se confruntă cu cele mai mari dileme în materie de shopping. Conform studiilor, cele mai frumoase surprize de Valentine’s Day sunt escapadele romantice în locuri exotice sau week-end-urile prelungite în țara sau peste hotare, dar și micile cadouri precum bomboanele, buchetele de trandafiri rocii, lenjeria intimă și bijuteriile.

cadou-valentine-s-day-barbati-femei-4

Dacă în privință hainelor sau a lenjerie intime, bărbații au dificultăți în a face alegerile potrivite, în schimb la capitolul bijuterii alegerile sunt simple: întotdeauna sunt la modă bijuteriile roșii, strălucitoare și în formă de inimă cu care nu poți da greș, atunci când vrei să faci un cadou! Ideal ar fi să eviți kitsch-urile și să alegi bijuterii din metale prețioase. Dacă nu îți permiți diamante, cristalele Swarovski sunt întotdeauna o alegere inspirată și mai puțin costisitoare.

cadou-valentine-s-day-barbati-femei-5

Crystal-FashionA®, Branding Partner Swarovski cel mai mare producător român de bijuterii care folosesete exclusiv cristale marca„SWAROVSKIA® ELEMENTS” (cristalele livrate direct din Wattens, Austria și asamblate cu furnituri proprii, sub un design personal, în atelierul din Cluj) îți propune cercei, pandantive și brățări cu simbolul inimii cu care vei impresiona orice femeie. În plus, dacă ai talent și imaginație îți poți creă propria bijuterie, după un design personal accesând site-ul www.crystal-fashion.ro