Cu Sun Pleasure Inflatable, distracția „la bord” e asigurată

Academia Barbatilor

Sunt unii care au definit acest obiect drept o „barcă de viteză”. Doar că nu are nimic de-a face cu viteza. Și tocmai asta e „faza”: ceea ce vezi în imagini e o saltea. Menită să te relaxeze pe apa unei mări sau a unei piscine, dar care are un „schepsis”: arată ca o barcă de viteză.

Sun Pleasure Inflatable

Și surprizele nu se opresc aici. În primul rând, uită-te la mărimea ei: pe Sun Pleasure Inflatable au loc șase persoane „la bord”, ceea ce o transformă într-un adevărat iaht pe care care dai o petrecere. Așadar, vrei să te plimbi, să te joci sau să te relaxezi? Această barcă gonflabilă îți oferă aceste lucruri laolaltă, fiind suficient de mare cât să-ți inviți familia sau prietenii și să vă distrați împreună pe ea.

Sun Pleasure Inflatable

Barca dispune de o platformă de înot, plasată în partea din spate, cu cinci mânere pentru montare și demontare facilă, opt suporturi de pahare și un cooler. O băncuță gonflabilă e disponibilă pentru persoanele care au obosit să stea în picioare.

Poți folosi barca pe uscat sau pe apă, ca acesoriu de piscină, pe ponton sau în orice altă locație. Umflarea și dezumflarea se face rapid, grație valvelor speciale. O poți face mai tare sau mai soft, după preferințe. Prețul bărcii este de 220 $.

Citește și: 10 motive pentru care să alegi o vacanță pe un vas de crozieră