Cum poți deveni memorabil cu ajutorul carismei

academia barbatilor

, Fashion

În perioada sărbătorilor de iarnă și mai ales în ultima zi din an, punem un accent deosebit pe imaginea personală – contează cum ne simțim, cum arătăm și, mai ales, cum suntem percepuți de ceilalți – fie ei prieteni din copilărie pe care nu i-am mai văzut de mult, foști colegi, membri ai familiei pe care-i revedem doar de sărbători sau noi cunoștințe.

Oricare ar fi contextul social în care ne aflăm, carisma este cea care ne poate pune în lumina reflectoarelor. Odată ajunși acolo trebuie să fim impecabili. Un păr curat, fără mătreață, este un indicator bun al atenției pe care o acordăm îngrijirii personale, dar și un catalizator al încrederii de sine.

Carisma este abilitatea cuiva de a stârni admirația; este calitatea care-i determină pe ceilalți să te placă, să aibă încredere în tine și, în contextele profesionale, să-și dorească să fie conduși de tine. Specialiștii în domeniu arată că există 3 factori care stau la baza comportamentului carismatic:

  • prezența (capacitatea de a fi 100% conectat la persoanele din fața ta, de a-i face pe aceștia să se simtă ascultați, importanți),
  • puterea (impresia că poți schimba lucrurile) și
  • căldura (empatia, sentimentul că ești implicat și că-ți pasă de binele celor din fața ta).

Ținând cont de faptul că limbajul corporal este principalul mijloc prin care transmiți informații despre tine, carisma presupune foarte multă aliniere cu sine și încredere în propria persoană.” susține Paul Olteanu, trainer în comunicare publică și branding personal.

Un pas important din procesul construirii încrederii de sine este grija pe care o acorzi felului în care arăți. Atunci când te simți în largul tău, când poți să-ți treci mâna prin păr cu relaxare, avându-l curat, fără mătreață, atunci ai și încrederea să te arăți lumii exact așa cum ești, fără a avea nimic de ascuns.

Șampoanele antimătreață CLEAR din noua generație conțin Nutrium 10, respectiv BioNutrium 10 pentru bărbați, un amestec inovator de ingrediente nutritive, vitamine, minerale, extracte naturale și agenți antimătreață. Aceste tehnologii unice antimătreață, cu eficiență dovedită clinic, ajută la activarea barierei naturale de protecție a scalpului, prevenind astfel reapariția mătreții.

carisma-cum-poti-deveni-memorabil-clear-imagine-2

Oriunde alegi să-ți petreci vacanța de iarnă sau Revelionul, un look impecabil, pe care-l poți obține prin îngrijire, și carisma te pot face memorabil.