Cum să cereți iubita în căsătorie – câteva idei inedite

academia barbatilor

Unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa unui cuplu este, fără doar şi poate, cererea în căsătorie, şi nu există nimic mai potrivit pe lume pentru a marca momentul decât o bijuterie la fel de preţioasă pentru viitoarea mireasă. Atunci când este oferit femeii iubite, ineluI, simbol al dragostei nemărginite, vine ca  o confirmare a faptului că doreşti să îţi construieşti un viitor alături de aleasa inimii tale. Tocmai de aceea, acest eveniment deosebit trebuie planificat cu mare atenţie, astfel încât să fie unul memorabil pentru ambii parteneri.

Orice femeie este o romantică incurabilă, care visează cu ochii deschişi la ziua în care bărbatul iubit îi va aşeza inelul pe deget. Astfel, partenerului îi revine sarcina frumoasă, dar extrem de dificilă, de a se ridica la înălţimea aşteptărilor iubitei sale şi de a planifica o cerere în căsătorie perfectă, surprinzătoare şi inedită, care să nu lase loc altui răspuns decât unui “DA!” hotărât venit din inimă.

cerere-in-casatorie-idei-inele-logodna-1

Cereri în căsătorie inedite

În ziua de astăzi nu mai e de ajuns să te aşezi într-un genunchi şi să adresezi marea întrebare, ci trebuie ca evenimentul să fie unul deosebit şi original. Cei care încearcă să planifice o zi perfectă pentru persoană iubită se pot inspira din următoarele idei, care ne arată că o cerere în căsătorie deosebită nu înseamnă un efort financiar considerabil, ci creativitate înainte de toate!
 
Deşi este un scenariu întâlnit în filme şi poate părea banal la prima vedere, în realitate acest plan nu este deloc uşor de pus în practică. E nevoie de o trupă de muzicanţi şi de o doză mare de curaj să te duci în faţă locuinţei ei să îi faci o serenadă!

Aceasta este o manieră inedită de a-ţi exprima iubirea faţă de persoana iubită chiar şi în viaţa de zi cu zi, deci va fi cu atât mai impresionantă dacă este însoţită de o cerere în căsătorie. Iar pentru că totul să fie perfect, aşează-te într-un genunchi şi oferă-i viitoarei mirese un minunat inel din aur roz, la fel de elegant ca iubita inimii tale!

Cu siguranţă celor mai aventuroşi le va surâde ideea unei cereri în căsătorie care să aibă loc chiar în timpul unei sărituri cu paraşuta. Adrenalina unui salt de la înălţime va fi amplificată de emoţia adusă de trăirea unui astfel de moment, unic în viaţă.

Odată ajunşi cu picioarele pe pământ (doar la propriu!), momentul va fi marcat prin oferirea inelului de logodnă din aur alb de 18k, cu diamant rotund. Cu siguranţă va fi o experienţă extraordinară pe care amândoi o veţi povesti cu drag şi maxim de entuziasm întotdeauna!
 
Dacă femeia iubită preferă lucrurile simple, clasice, atunci momentul potrivit ar putea fi chiar ziua ei de naştere. Ce cadou să fie mai frumos decât o cerere în căsătorie?

Organizează o petrecere surpriză şi nu uita să inviţi toţi oamenii dragi vouă, care să va fie alături în aceste momente deosebite. Cu siguranţă ea nu se va aştepta la două suprize în aceeaşi seară! Iar pentru că aşa o cerere în căsătorie atât de specială nu poate avea loc fără o bijuterie pe măsură, inelul realizat din aur galben de 18k, cu diamant rotund se va aşeza perfect la mâna iubitei tale!
 
Dacă îţi place să faci surprize, indiferent de natura lor, atunci iată o modalitate ingenioasă de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii tale. Noaptea, după ce merge la culcare, înlocuieşte inelul pe care îl poartă zilnic cu cel de logodnă. Ziua ei va începe cu o surpriză total neaşteptată!
 
Firile romantice şi curajoase totodată, se vor încumeta să facă o cerere în căsătorie… la înălţime!  Propune-i să faceţi ceva mai special în weekend şi închiriază un balon cu aer cald de la o firmă specializată. Cu siguranţă va fi încântată de această idee şi nici nu îi va trece prin gând că marea supriză abia acum urmează!

Dăruieşte-i inelul de logodnă de la Engagement Jewelry din aur alb de 18k, cu diamant rotund, ideal pentru o persoană romantică, delicată şi optimistă, care crede în iubire până la adânci bătrâneţi.

cerere-in-casatorie-idei-inele-logodna-2
Cele mai originale cereri în căsătorie sunt premiate!

Pentru a celebra acest moment atât de special din viaţa oricărui cuplu, Engagement Jewelry organizează concursul “Fă-i jumătăţii tale o cerere în căsătorie de neuitat şi poţi câstiga un weekend romantic la Roma!” şi premiază cea mai originală cerere în căsătorie.

Competiţia se desfăşoară în perioada 29 iulie – 15 septembrie 2013 pe pagină de facebook Engagement Jewelry şi are ca premiu un weekend la Roma pentru două persoane.

Pentru a se înscrie la concurs, participantul va trebui să se înregistreze în aplicaţia de facebook de pe pagina organizatorului, să lase un comentariu în care să prezinte o cerere în căsătorie inedită şi să primească minim 20 de voturi (like-uri) la ideea sa.

Persoana câştigătoare a marelui premiu va fi aleasă prin intermediul random.org la finalul perioadei de concurs.

cerere-in-casatorie-idei-inele-logodna-3
Despre Engagement Jewelry

Engagement Jewelry, linia de inele de logodnă din aur şi diamante, propune o colecţie dedicată în totalitate acestor bijuterii, respectând atât calitatea produselor, cât şi alinierea lor la cele mai noi trenduri în modă.

Inele sunt produse în Italia de către cei mai pricepuţi bijutieri şi fac cu subtilitatea trecerea de la clasic către modern prin varietatea de modele realizate din aur alb, roz sau galben de 18 carate şi diamante.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.e-j.ro şi pe pagină de facebook Engagement Jewelry.

https://www.facebook.com/pages/Engagement-Jewelry/4276423939744766