Cum să “cucereşti” o parteneră mai tânără

academia barbatilor

, Fashion

Mulţi bărbaţi caută să seducă femeile mai tinere, întrucât prin natura sa are nevoie permanentă de recunoaştere. Aceasta din urmă este completată prin relaţia cu o parteneră mai tânără.

Problema este că barbaţii sunt convinşi de multe ori, inconştient sau nu, că după o anumită vârstă, tinereţea este ” ceva interzis”. “Oh, fata asta nu mai e de vârsta mea, este prea tânară pentru mine … “. Dar cine stabileşte aceste reguli?

Morala şi credinţele societăţii noastre nu ar trebui, în nici un fel să afecteze alegerea sau ideea de cuplu. Dacă doriţi să alegeţi un partener mai tânăr, amintiţi-vă că practic diferenţa existentă nu este importantă.

Ceea ce contează, la fel ca în orice relaţie este compatibilitatea cu partenerul şi înţelegerea ca persoane.

Şi fiţi siguri, femeile nu caută de cele mai multe ori bărbaţi de vârsta lor!

Deci, pentru a vă ajuta „să luptaţi” împotriva convingerilor colective şi să reuşiţi a seduce o femeie mai tânără, vă propunem astăzi o metodă în 5 paşi care va schimba viziunea asupra seducţiei!

Cele cinci chei ale succesului seducţiei unei partenere mai tinere

1. Fii tu însuţi
Atunci când un bărbat mai în vârstă întâlneşte o femeie tânără, de multe ori încearcă să se comporte în consonanţă cu vâesta ei. Aceasta este o mare greşeală! Va evidenţia doar prăpastia dintre generaţii şi va demonstra incapacitatea de a păstra calmul dvs. şi carisma.

Femeile tinere sunt adesea atrase de maturitate, stabilitate financiară (care este mai frecventă la bărbaţii de o anumită vârstă), statut social, masculinitate, şi încredere în sine.

Aceste calităţi vin cu vârsta, prin urmare, candidatul ideal pentru o femeie tânără, este un bărbat mai în vârstă!

2. Dezvoltă o relaţie calmă şi armonioasă
Glumeşte în permanenţă, va arăta că nu eşti unbărbat aspru.

Fii un pic nebun şi alege  să-ţi petreci mai mult timp cu ea, chiar preocupându-te să-i oferi multiple alternative: excursii, ieşiri în week-end sau spa …!

3. Fii lider
Persoanele mai tinere tind să fie ghidate din cauza lipsei lor de experienţă. Pregăteşet întâlnirile cu partenera în avans şi nu-i cereopinia întotdeauna. Trebuie să „te joci” cu elementul de surpriză. Comportă-te ca un gentleman. Deschide-i uşile, trage scaunul pentru a îi permite să se aşeze în restaurant … Multe acţiuni simple, care au întotdeauna un efect asupra iubitelor, în special asupra celor tinere.

4. Nu acţiona ca un pervers
Nu încerca să treci prea repede la următorul nivel ca să ajungi în dormitor cu ea cât mai curând posibil.

5. Dă-i spaţiu
Tânăra care vă interesează este, probabil, la începutul experienţei sale personale, aşa că resimte nevoia de multă libertate.

Ea are nevoie de spaţiu pentru a reflecta asupra vieţii sale, aşteptărilor sale. Dă-i posibilitatea de a construi, fără a o forţa.