Cum să cumperi lenjerie intimă pentru iubita ta

Academia Barbatilor

Mulți bărbați consideră o idee excelentă să cumpere lenjerie intimă prietenelor sau soțiilor lor. Să recunoaștem: un asemenea cadou e cu dublă bătaie. Mai întâi, e vorba despre faptul că orice femeie se bucură să poarte o piesă de lenjerie intimă, nouă și sexy, apoi, evident, acest lucru urmează să bucure inclusiv ochiul și sufletul celui care face cadoul. În măsura în care, desigur, acesta are accesul garantat.

Din păcate, alegerea unui obiect de lenjerie intimă este un proces delicat pentru orice bărbat. Nu e ca și cum mergi să cumperi un buchet de flori pentru o aniversare. Începând de la intratul într-un magazin de profil și „răsfoitul” obiectelor afișate și până la determinarea măsurii potrivite, această activitate e dificilă și nu foarte la-ndemâna oricui. De aceea, dacă te afli în această situație și vrei să devii eroul reginei, îți facem câteva sugestii legate de cumpărarea de lenjerie intimă pentru o doamnă:

1 Nu cumpăra online

E tentant să o faci. Sunt o mulțime de site-uri, nu te vede nimeni că intri în magazin, și poți alege în liniște chiar și când stai pe canapea și bei o bere. Și totuși… experții recomandă să nu cumperi lenjerie intimă online. Comunicarea cu o vânzătoare dintr-un magazin e esențială pentru acest proces – ea îți poate face recomandări bazate pe stilul partenerei tale, pe măsurile acesteia și pe preferințele ei.

În plus, într-un magazin poți vedea pe viu modelele de lenjerie intimă și poți să-ți faci o idee despre materiale, texturi și culori reale, lucruri pe care un website nu ți le poate oferi. De pe un site nu vei ști niciodată ce cumperi cu adevărat. Și pentru că e un cadou important și delicat, mai bine te asiguri că ai totul sub control. Deci… învinge-ți temerile și intră într-un magazin real de lenjerie intimă.

2 Gândește-te la un model și la o culoare

Am stabilit că cel mai bun lucru este să cumperi tu însuți, intrând într-un magazin. Înainte de a o face, ar fi bine, totuși, să ai o oarecare idee despre ce urmează să alegi. Și să deții unele informații. Cea mai importantă dintre acestea este măsura partenerei sau a persoanei pentru care cumperi obiectul. Pentru asta, poate reușești să tragi cu ochiul la sutienele și chiloții ei și să-ți întipărești în memorie numerele. Dacă nu… știi bancul cu bărbatul care intră într-un magazin de lenjerie intimă ținând ambele mâini întinse, cu palmele deschise, către vânzătoare, căreia îi spune: „Aș dori și eu un sutien mărimea asta?”. Nu, nu aplica această metodă. Dar comunică deschis cu vânzătoarea. Va fi un dialog amuzant și, în funcție de informațiile pe care i le dai, în mod cert te va ajuta cu măsura.

Legat de stil și culori, gândește-te la personalitatea prietenei tale. E genul sexy? Sau mai degrabă genul sportiv? E dulce, elegantă, casual sau fashionistă? Toate aceste stiluri se regăsesc într-un magazin de lenjerie intimă de calitate. Aproape sigur ai avut ocazia să vezi ce gen de lenjerie intimă poartă. Orientează-te și fă-ți o idee înainte de a păși în magazin.

3 Nu fii stresat în magazin

Nu ai de ce să te temi. Unii bărbați sunt atât de emoționați și nervoși în momentul în care intră într-un magazin de lenjerie intimă, încât se comportă de-a dreptul ciudat. Gândește-te că angajatele magazinului sunt acolo să te ajute. Și că nu doar femeile intră în asemenea magazine, ci ele sunt făcute cu scopul de a atrage și cât mai mulți bărbați ale căror dorințe sunt să-și satisfacă partenerele (și) din acest intim punct de vedere.

Nu te purta ca un elefant parașutat într-un magazin de bibelouri. Acționează natural, poartă un dialog normal cu vânzătoarele, cere-le sfatul, vorbește deschis, fii calm, apelează la umor, zâmbește și fii prietenos. Ai emoții peste măsură? Atunci ia un prieten cu tine: shopping-ul în doi, la acest nivel, va fi în mod cert mai relaxant. Iar dacă tot nu faci față, roagă o prietenă de-a prietenei tale să te însoțească. Deși nu e chiar cel mai „bărbătesc” mod de a rezolva problema.

4 Dacă ai dubii, alege siguranța

În cazul în care nu ai foarte multe informații legate de stilul de lenjerie intimă care i-ar face prietenei tale pe plac, nu-ți asuma riscuri inutile, ci alege siguranța. Negru este o culoare cu care nu dai niciodată greș, în vreme ce roz, roșu, crem – sunt culori pentru ocazii speciale, gen Valentine’s Day. De asemenea, orice are dantelă este un model special.

Ai încredere în propriile instincte. Dacă produsul îți amintește de ceva ce seamănă cu un obiect pe care ai văzut că-l poartă, în mod cert îi va plăcea sau în mod sigur ar fi ceva ce ea însăși ar alege. Și nu-ți face mari probleme: faptul că vine din partea ta, îți va aduce oricum o bilă albă.