Cum să fii tot timpul într-o formă fizică de invidiat

academia barbatilor

SFATURI PENTRU O FORMĂ FIZICĂ ŞI UN TONUS DE INVIDIAT

  • Încearcă sa faci exerciții fizice zilnic

 Pentru formă fizică adecvată ar trebui să acorzi exercițiilor fizice câte 30 de minute de 3-4 ori pe săptămână. Nu trebuie neapărat să mergi la sală, poți face diverse exerciții și acasă. Poți face genoflexiuni, flotări, abdomene. Orice bărbat care se respectă poate face câteva serii.

  • Legumele să devină o obişnuiţă la fiecare masă

 Consumând legume zilnic vei face un pas important către sănătate. Este necesar să consumi în special legume bogate în fibre, deoarece sunt sățioase și nu va trebui să mănânci de foarte multe ori pe zi. Legumele favorizează și slăbirea, iar dacă nu dorești acest lucru poți consuma cantități mai mari de legume bogate în fibre făcând pielea mai luminoasă și mai sănătoasă.

  • Alimentație potrivită

 Referitor la alimentaţia proteică, consumă carne de pui fără pieliță, curcan sau pește, iar la micul dejun încearcă să consumi iaurt simplu sau un shake proteic. În aceste condiţii vei reuși să slăbești, dar vei pune și masă musculară.

  • Deşi în primă fază pare ciudat – cumpără-ţi o cremă hidratantă cu antioxidanți

Dacă nu folosești încă o astfel de cremă, ai putea să începi din acest an. Folosind o astfel de cremă vei reuși să minimalizezi în timp efectele cearcănelor și a pielii uscate. Recomand achiziționarea unei creme hidratante care să conțină Vitamina C sau extract de ceai verde.

  • Înlocuieşte-ţi lama de ras cât mai des

Dacă schimbi lama de ras după maxim 5 utilizări, bărbieritul va fi mult mai ușor și vei obține un aspect neted de fiecare dată. Trebuie să fii la curent cu faptul că (statistic şi faptic) femeile sunt mai atrase de bărbații cu un aspect facial îngrijit.

  • Ai grijă de dantura ta

 Deşi dentistul îţi recomandă să foloseşti periuţa şi pasta de dinţi după fiecare masă, acestea nu sunt atât de practice când vine vorba de momentele în care nu ești acasă. Însă nu e totul pierdut. Dotează-te permanent în buzunar cu pachet de gumă de mestecat, în special dacă după ce ai luat masa trebuie să mai ai câteva întâlniri.   

  • Aranjează-ţi părul, adoptând o frizură îngrijită

 O frizură realizată bine şi un păr îngrijit îți pot schimba aspectul fzic imediat. Poți urmări site-urile de modă sau diversele reviste pentru bărbați pentru a găsi o frizură care să-ţi vină bine sau pur şi simplu te poţi lăsa pe mâna profesioniştilor în domeniu. E important să lași deoparte gelurile nenaturale, întrucât îţi vor dăuna părului.