Cum să flirtezi în 2020

academia barbatilor

Nu toți avem arta flirtului înnăscut, iar uneori timiditatea sau lipsa de experiență creează probleme. Însă există câteva reguli generale care te vor învăța cum să flirtezi conform tendințelor actuale, fără să cazi în ridicol. Află ce să faci și ce să nu faci ca să fii apreciat de sexul opus.

Mizează pe flirtul offline

În ultima vreme, flirtul se desfășoară printr-o înșiruire de mesaje romantice și emoticons, urmate de altele vulgare, fotografii și în final un date pe FaceTime. Însă flirtul online distorsionează realitatea și conduce, în final, către eșec. Dacă vrei să ai noroc, flirtează offline! La o cafea, la o plimbare în parc, la o cină veți avea un schimb de imagini și informații reale și mult mai intense. În plus, femeile apreciază bărbații curajoși, nu pe cei care se ascund în spatele unui display electronic.

Cum să flirtezi online și să ai succes

Dovada faptului că suntem cea mai leneșă generație, chiar și când vine vorba de a găsi perechea, stau chiar canalele de Facebook și Instagram care ne oferă totul pe tavă. Aici găsești aici tot ce ai nevoie să știi despre ea ca să poți demara abordarea potrivită. Însă, în același timp, poți foarte ușor să depășești limita bunul simț și să cazi în dizgrație. E suficient să declanșezi o avalanșă de like-uri și comentarii, mai mult sau mai puțin inspirate, ca să primești block pe viață. Acest abuz de interes poate fi considerat obsesie iar persoana în cauză se va simți amenințată de like-urile tale, nicidecum flatată. În schimb, reacționează la Stories, păstrează comentariile în sfera lucrurilor pe care le aveți în comun, și vei avea mai multe șanse de succes. Nu uita, însă, totul cu măsură!

cum să flirtezi
Sursa foto: Pinterest

Acordă atenție feedback-ului

Felul în care femeia pe care o placi îți răspunde la avansuri va determina și viitoarele tale acțiuni. Dacă feedback-ul e pozitiv, ești tipul norocos care poate continua în același ritm. Însă dacă nu primești nici un răspuns, nu o lua drept o respingere, ci o lipsă de interes care te va scuti și pe tine să pierzi timp prețios. Citește corect mesajele transmise și acționează în consecință.

Cum să flirtezi folosind complimentele!

Complimentele subtile sunt, nu doar un mod de a-i trezi interesul, ci și o cale de a te valida drept un bărbat rafinat. În loc să faci comentarii despre ce picioare mișto are sau cât de senzuale sunt buzele ei, mai bine admiră-i mersul și zâmbetul. Te va aprecia mai mult!

Folosește atingerile

Femeile sunt foarte senzoriale, iar o atingere face cât o conversație. Totuși, nu exagera! Nu trebuie să o atingi în mod repetat încă de la prima întâlnire ca să-i sucești mințile. La început, de exemplu, atinge-i scurt și delicat brațul. Dacă atingerea e reciprocă, poți merge mai departe și poți întreba dacă îți este permisă o îmbrățișare. Flirtul prin atingere creează conexiune și deblochează un anumit nivel de încredere.

cum să flirtezi
Sursa foto: Pinterest

Citește și Cum să flirtezi ca un gentleman