Cum să porți marsala, culoarea anului 2015

academia barbatilor

Spune-i grena, roșu închis, vișină putredă, granat… este vorba despre aceeași culoare impunătoare, vie, imperială, am spune noi: marsala.

Într-o ținută compusă din tonuri neutre fă loc unui detaliu puternic în aceasta culoare. În ciuda impresiei vizuale puternice, marsala este o culoare versatilă care se poate așeza pe orice piesă din garderobă.

marsala-culoare-2015-an-2

Începe cu tricotaje din lână care să încorporeze aceasta culoare. Încă le poți purta în zilele reci chiar și la început de primăvară, asortate cu o cămașă albă sau roz pal pentru un contrast vizual.

marsala-culoare-2015-an-3

Compune-ți un look casual cu o pereche de pantaloni grena și pantofi din piele întoarsă. Sau îndrăznește și mai mult și cumpără-ți un costum grena pe care să îl porți la evenimente sau petreceri, nu la job.

marsala-culoare-2015-an-4

Cel mai ușor poți introduce în ținută această culoarea folosind-o în accesorii. O batistă sau o cravată marsala vor atrage atenția atunci când sunt puse în valoare pe un costum bleumarin, gri sau negru. Un fular, o eșarfă sau o pereche de mănuși pot fi un accent de culoare vesel pentru o ținută informală.

marsala-culoare-2015-an-5

Descoperă articolele DON marsala AICI.