Cum să porți pantaloni albi vara aceasta

Academia Barbatilor

Probabil că știi deja: vara ai nevoie de țesături care permit pielii să respire și culori deschise, care să nu absoarbă căldura. Astfel, inul alb este pe departe alegerea perfectă, însă nici un bumbac de calitate nu este cu mult mai prejos. Află cum să porți pantaloni albi vara aceasta.

Poartă încălțăminte cu șosete invizibile

 

pantaloni de in și mocasini

Sursă foto: mrporter.com

 

Pentru o ținută cât mai aerisită, trebuie să scapi de orice material în exces. Vara nu ai niciun motiv să porți șosete lungi, pentru că cele invizibile sunt perfecte.

În plus, ai o varietate de încălțăminte care arată de minune atât cu pantaloni albi, cât și cu glezna descoperită.

Pentru o ținută mai office, poartă niște mocasini. Cei din piele întoarsă sunt un plus. O variantă un pic mai casual ar fi boat shoes, pentru bărbații mai activi. Nici sneakerșii sau teneșii nu ies din ecuație, mai ales dacă sunt albi.

 

bărbat cu blazer și pantaloni albi

Sursă foto: Pinterest.com

Alege o curea de piele

 

curea împletită de piele

Sursă foto: mrporter.com

 

Imaginează-ți pantalonii albi ca o pânză nepictată. Ai nevoie de accesorii ca să-i scoți în evidență. Astfel, recomandăm o curea superbă, din piele.

Ai libertatea de a alege între pielea netedă sau cea întoarsă, la fel și culoarea cataramelor. De exemplu, nouă ne plac la nebunie curelele maro cu catarame aurii.

 

curea de piele maro

Sursă foto: mrporter.com

 

Poartă cămașă și transformă ținuta într-una office

 

Cruising the city with #MrButler – #summerWeekend #eyesOnThePrize #cityDogs

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

 

Pantalonii albi sunt la origine o piesă casual, însă câteva elemente formale, precum o cămașă sau un blazer, îi pot transforma ușor într-un articol vestimentar demn de purtat la birou.

Din fericire, ai libertatea de a alege dintre cămașa cu mânecă lungă și cea cu mânecă scurtă. Diferența o face locul pe care plănuiești să-l vizitezi. Cămașa cu mânecă scurtă este potrivită în timpul liber, în timp ce la birou sunt mai agreate mânecile lungi.

În rest, ai voie să porți orice culoare vrei. Cămășile albastre sunt întotdeauna o alegere sigură, însă nu te limita atât!

 

Poartă pălărie și respiră aer de vacanță

 

 

Dacă vrei să impresionezi cu adevărat, ai nevoie de accesorii pe măsură. O pălărie Borsalino ar trebui să facă treaba, așa că nu te zgârci când vine vorba de piese care îți vor fi aproape o viață întreagă.

Cu o pălărie din paie nu doar că vei ține soarele în frâu, ci vei fi și cu un pas mai aproape de vacanță.

 

Poartă blazere de in sau bumbac

 

Nu în ultimul rând, ai nevoie de un blazer care să completeze ținuta. Acesta poate fi de in sau de bumbac.

Nu uita totodată că e vară, așa că e ocazia perfectă să experimentezi mai mult cu nuanțele. Cele tonale sunt atât de accesibile, încât nu ar trebui să-ți fie teamă să combini mai multe în același timp.

Totodată, fă-ți curaj să porți imprimeuri, căci acum este momentul perfect. Începe cu dungi și carouri și lasă-te purtat de intuiție.

 

blazer navy și pantaloni albi

Sursă foto: mrporter.com