Cum să porți piese de skatewear în ținute masculine smart

academia barbatilor

Moda de stradă din anii ’90 revine în atenția stiliștilor prin abordarea masivă a pieselor de skatewear în ținutele masculine din fiecare zi. Dacă până nu demult băieții care purtau haine largi și Vans erau apreciați pentru stilul lor de stradă doar dacă aveau și skateboard-ul în mână, astăzi, tendințele au scos piesele de skate din zona sportivă și le-au adus în moda casual, integrându-le chiar în outfituri smart casual. Designerii s-au gândit la spiritele tinere, la iubitorii culturii skate și au reimaginat ținute în care au înglobat elemente esențiale din vestimentația specifică acestei activități sportive. Nu mai este o greșeală să porți hanorac sau pantaloni cargo în oraș, dimpotrivă, combinate corect pot atrage puncte bonus la capitolul imagine. Iată cum poți să porți piesele esențiale ale stilului skate într-un mod smart.

Introdu hanoracul în garderoba de serviciu

Dacă optezi pentru o ținută completă de skate și nu practici acest sport, vei arăta penibil. Însă dacă alegi doar piese care ți se potrivesc din acest stil și le combini cu altele din stilul office, de exemplu, poți obținute ținute smart casual de purtat chiar și la muncă. Poartă hanoracul cu pantaloni chino și sneakers pentru un echilibru estetic. Vei obține o ținută suficient de creativă și adaptată la cadru de muncă relaxat. Sau combină cu pantaloni de costum și pantofi din piele.

ținute masculine, skatewear

Sursa foto: Zara

Tricourile cu logo în ținute masculine smart casual

În moda străzii s-au remarcat tricourile largi cu logo-uri supradimensionate. Cu cât mai mari, cu atât mai bine! Deși, la un moment dat, acestea dădeau un aer lipsit de bun gust ținutei, astăzi branduri mari le folosesc pentru a ieși în evidență cu stil. Dacă te încumeți, mizează pe simplitate! Combină un astfel de tricou cu pantaloni cu pense sau chinos suflecați deasupra gleznei pentru o ținută casual cu aer retro. Pentru un vibe smart, în zilele răcoroase poți adăuga un sacou casual, din bumbac.

ținute masculine, skatewear

Sursa foto: Zara

În cazul pantalonilor largi, echilibrează volumul

Majoritatea colecțiilor propun pantalonii cu croială dreaptă și manșetă deasupra gleznei, din materiale pline, rezistente, în combinație cu aproape orice. Pentru iubitorii nepracticanți ai skateboarding-ului, sunt varianta ideală, atât din punct de vedere stilistic cât și pentru aspectul practic. Pentru cei care vor să meargă mai adânc în cultura skate, pantalonii cargo sunt o piesă de referință, pe care skaterii au împrumutat-o de la uniformele de muncă. Dacă vrei să îi porți pe stradă și nu pe rampa de skate, alege în partea de sus piese casual fidele formei corpului…nimic larg, nimic supradimensionat sau ultra casual.

ținute masculine, skatewear

Sursa foto: Mango