Cum să porți stilul marinăresc – 6 sfaturi cu care mergi la sigur

Academia Barbatilor

A venit căldura, deci nu-ți mai rămâne decât să ieși în larg! Și, ca să nu pari un începător, învață cum să porți stilul marinăresc. Vezi mai jos de ce piese vestimentare ai nevoie ca să navighezi ca un profesionist prin marea de mașini a capitalei.

Ai nevoie de bluze în dungi, din bumbac

bărbat în bluză cu dungi

Sursă foto: Pinterest.com

Stilul marinăresc poate că nu ar fi devenit atât de celebru fără faimoasele bluze în dungi. Și înțelegem perfect și de ce. Bărbații se simt atât de bine în ele, încât ajung să le includă în orice alte ținute.

Totodată, stilul marinăresc și bluzele în dungi cu care vine la pachet ar trebui să fie văzut ca un avantaj de către bărbații care se luptă cu greutatea. Dungile laterale îi vor face pe cei mai supli să pară mai musculoși, iar cele verticale îi vor ajuta pe cei mai plinuți să scadă măcar vizual în greutate.

Alternează cu o cămașă sau tricou polo

bărbat în tricou polo cu dungi și boat shoes

Sursă foto: Pinterest.com

Și dacă nu te poți despărți de nicio culoare de cămașă sau de guler în general, avem alternativa perfectă pentru tine. Ai libertatea să alegi dintre cămașă de in și tricou polo, ambele la fel de potrivite pentru ținute de inspirație maritimă.

Iar dacă te întrebi cum rămâne cu dungile, norocul tău este că nu trebuie să faci mari compromisuri. Tricourile polo se găsesc și în prea iubitele dungi, iar gulerul va emana în continuare un aer mai sofisticat.

Totodată, noi spunem că merită și să iei în considerare posibilitatea de a renunța la dungi pentru o cămașă de in. Inul este o țesătură în care corpul respiră atât de bine vara, încât nu ai niciun motiv să nu-ți tratezi corpul regește.

bărbat cămașă maro de in și pantaloni albi

Sursă foto: massimodutti.com

Poartă pantaloni albi sau navy

bărbat în pantaloni navy și tricou polo cu dungi

Sursă foto: mrporter.com

Și cu ce să pui mai bine în valoare acele dungi, dacă nu cu niște pantaloni albi sau navy? Albul va pune în evidență orice porți în partea superioară, tu trebuie doar să-l menții curat. Iar dacă ești mai puțin curajos, navy-ul va rămâne întotdeauna nuanța perfectă.

De fapt, noi recomandăm ca aceste două culori să formeze chiar punctul de plecare atunci când vrei să porți acest stil marinăresc. Orice piese ai purta, dacă nu vrei să-ți bați capul cu alte combinații mai deocheate, cu alb și navy mergi mereu la sigur.

Încalță boat shoes cu șosete invizibile

mocasini boat shoes fără șosete

Sursă foto: mrporter.com

Șosetele invizibile ne ajută deja de câțiva ani să rezistăm anotimpului cald. Pe lângă asta, nimic nu arată mai cool decât niște pantofi frumoși, puși în evidență de glezna descoperită.

Iar dacă ești destul de aventuros încât îți dorești să reinventezi stilul marinăresc, vezi aici cu ce alte perechi de încălțăminte mai poți experimenta ca să-ți faci viața mai ușoară vara.

Nu ezita să te folosești de avantajele pălăriei

pălărie Borsalino bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Pălăria nu mai este de mult timp un obiect pe care îl poartă doar cântăreții care vor să dea bine în videoclipuri. Cu cel puțin la fel de multă încredere ar trebui să o porți și tu.

În plus, dacă nu ești mare fan cremă de soare, asta te va scoate și mai ușor de sub pretențiile soarelui.

La mare sau prin jungla urbană, fă-ți curaj să porți pălărie. Te va transforma instant într-un bărbat cu clasă. Ia-ți o pălărie Borsalino și poart-o oriunde. Cum să ieși în evidență dacă nu purtând ceva de care majoritatea bărbaților le e frică?

Îndrăznește să porți brățări

brățară cu ancoră bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Și dacă vara tot nu ne mai putem ajuta de layering, trebuie să punem mai mult preț pe accesorii, dacă vrem să scoatem ținutele din monotonie. Asta a fost destul pentru noi ca să începem să purtăm brățări.

Relaxate și relaxante, de vară, brățările de piele nu doar că te vor scoate din umbră, ci te vor aduce direct pe podiumul bărbaților cool. Poartă brățări cu ancoră și ține-te la suprafață vara.

brățară cu ancoră bărbați

Sursă foto: massimodutti.com