Cum să porți un costum colorat, cu stil

academia barbatilor

Probabil garderoba ta se bazează pe costume clasice în culori neutre, alegeri sigure pentru orice ocazie și în orice moment. Însă dacă vrei să arăți personalitate și îndrăzneală, trebuie să știi cum să porți un costum colorat. Un bărbat adevărat trebuie să știe să combine tradiționalul cu tendințele, iar primăvara și vara costumele colorate sunt o opțiune vestimentară care îți oferă ocazia să îți exprimi abilitățile stilistice, rafinamentul, încrederea în tine și să fii remarcat de la distanță. Este momentul să ieși din zona ta de confort și să îți asumi riscul. Alege o culoare care te reprezintă, găsește costumul potrivit, ajustează-l până la dimensiunile perfecte pentru corpul tău și simte-te bine în el! Noi te vom ajuta să elimini acele riscuri și să ieși în evidență în mod pozitiv.

Alege culori nesaturate și nuanțe intense

Culorile stinse și culorile pline sunt cele mai sigure și mai elegante opțiuni pentru un costum de haine de sezon torid. Evită culorile stridente care strălucesc în întuneric. Albastru cobalt, burgundy sau verde închis sunt printre cele mai populare nuanțe în acest sezon.

cum să porți un costum colorat, costum de haine
Sursa foto: Pinterest

Combină minimalist

Odată ce ai ales un costum colorat este evident că trebuie să combini cu nonculori. Poartă cămașă albă sau neagră, în funcție de eveniment sau de momentul zilei sau alege un tricou cu anchior sau la baza gâtului dacă vrei să dai un aer casual ținutei.

cum să porți un costum colorat
Sursa foto: Zara

Poartă accesorii în nuanțe închise sau neutre

Ai deja pe tine un costum care atrage atenția. Nu e nevoie să accentuezi acest lucru sau, dimpotrivă, să distragi atenția de la costum folosind accesorii și mai stridente. Echilibrează ținuta cu cravată, pantofi, batistă de buzunar, curea în tonuri care complimentează nuanța costumului. Negru și nuanțele de maro și bej sunt cele mai elegante și mai ușor de asortat cu un spectru larg de culori.

cum să porți un costum colorat
Sursa foto: Pinterest

Găsește ocazia potrivită să porți un costum colorat

Există un moment potrivit pentru orice, chiar și pentru costumul tău colorat. De obicei la birou sau la evenimentele formale este indicat să porți un costum tradițional. Însă la o petrecere în aer liber, la o cină pe riviera, la o noapte de distracție în oraș, un costum colorat poate fi cea mai inspirată alegere. Atât timp cât nu ignori dress code-ul unui eveniment, porți un costum în măsura potrivită și respecți regulile de asortare, vei fi apreciat pentru ținuta ta.

Ai încredere în tine și în costumul tău!

Nu în ultimul rând, atitudinea potrivită și încrederea în sine îți accentuează stilul. Mai ales atunci când porți o culoare tare care domină ținuta, poartă costumul ca pe unul obișnuit. Trebuie să arăți că știi ce porți și că ai încredere totală în ținuta ta. Aprecierile vor veni de la sine!

Sursa main foto: bewakoof.com