Cum să porți un sacou de catifea

academia barbatilor

Nu este vreo noutate faptul că sacourile din catifea își fac loc în colecțiile din sezonul Toamnă / Iarnă 2014.

Deși s-a îmbrățișat ideea că sacourile din catifea se poartă doar la ocazii speciale, pe măsură ce înaintam în sezonul rece putem să păcălim temperaturile și să purtăm culori îndrăznețe și texturi fine, din catifea.

sacouri-barbatesi-catifea-don-men-2

Chiar e o bună șansă să renunțăm la negru sau la culorile sigure, în favoarea celor vii, când vine vorba despre haine elegante, bine definite, cu o croială fină sau costume.

sacouri-barbatesi-catifea-don-men-3

Se pare că bărbații apreciază valoarea adusă de catifea în ținute per ansamblu, așadar stiliștii o păstrează și în noile colecții, cu atât mai mult când vine vorba despre sacouri.

sacouri-barbatesi-catifea-don-men-4

Catifeaua este un material elegant, potrivit pentru cei care știu să îl poarte, nu doar pentru ocazii speciale; așadar, designerii mizează pe acest lucru și înaintează cu mult curaj pe culori vii (albastru, verde, grena) și croieli confortabile. Iar în tot acest timp stau și cu un ochi pe sezonul petrecerilor și al Sărbătorilor ce tocmai se apropie.

sacouri-barbatesi-catifea-don-men-5

Așadar, acum este momentul să îți revizuiești și tu garderobă de party. Ține cont de faptul că un sacou de catifea are nevoie de o cămașa uni, fină, iar dacă vrei să îi conferi și mai multă culoare, vino în completare cu o batistă și o eșarfa în note vii. Vei obține un look cel puțin încrezător!

sacouri-barbatesi-catifea-don-men-6

Vestea bună este că spectrul de culori și croieli pentru sacourile din catifea este atât de variat încât bărbații își pot alege acum exact modelul potrivit! Noi credem că merită să ieși din anonimat printr-o ținută vie!

Sursa: http://www.fashionbeans.com/; Inspiratie: http://www.don-men.com/.