Cum să te bucuri de viață când ești burlac

Academia Barbatilor

Viața de burlac are avantaje și dezavantaje. Un banc celebru spune că principalul ei avantaj este că te poți da jos din pat pe ambele lui părți. Important este, însă, să te bucuri de viață până în momentul în care te vei decide că e cazul să o împarți alături de cineva pentru o perioadă lungă de timp. Sau pentru totdeauna. Libertatea burlacului e de neprețuit. Dar… știe acesta cum să o exploateze? Hai să vedem cum să te bucuri de viață când ești burlac:

Petrece cu prietenii

viață de burlacCând nu trebuie să dai socoteală nimănui, viața alături de cei mai buni prieteni e dulce ca o bomboană de ciocolată. E ca și cum primești în permanență un wildcard la cele mai importante turnee de tenis. Te poți duce la petreceri împreună cu prietenii, poți ieși în baruri și cluburi oricând ai chef, te poți îmbăta (mai bine n-o face!) și poți ajunge acasă la orice oră, urmând să dormi îmbrăcat, cu capul pe noptieră.

Partea bună e că dacă bei prea mult, e la latitudinea ta momentul în care să te oprești din această activitate și să-ți acorzi o perioadă de pauză. Te poți auto-disciplina, exercițiu important din când în când, ba chiar îți poți redresa și prietenii.

Flirtează fără probleme

flirt burlacPerioada de burlăcie e cea mai bună în privința flirtului. Pentru că-ți poți face de cap cât vrei, poți flirta cu cine vrei, fără să ai probleme de conștiință, poți „agăța” în cluburi, în baruri sau pe Tinder, fără ca acest lucru să aibă vreo altă consecință decât eventuala pierdere a libertății în următoarele săptămâni.

Știindu-te singur, majoritatea femeilor te vor considera mai atractiv și vor avea o deschidere mai mare. Da, chiar și cele pe care, apriori,  nu le consideri a face parte din liga ta, ci dintr-una superioară. Când ești singur, orice e posibil. Chiar și o relație cu Mădălina Ghenea.

Poți avea „one night stand”-uri

One night stand-urile sunt relațiile de o noapte. Te duci în bar, agăți o fată, te duci cu ea acasă, faceți sex, a doua zi pleacă și adio! Fără regrete, fără sentimente, doar plăcere pură, de moment, acest carpe diem erotic pentru care nu trebuie să dai socoteală nimănui. Nici tu, nici ea. Este unul dintre avantajele burlacilor – experiențe euforice îmbrăcate în veșmintele libertății. Iar dacă ai eventuale mustrări, mergi la biserică a doua zi.

Voluntariază

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face în viață este să fii voluntar. Voluntariatul e despre orice altceva în afară de egoism. Cauze sunt destule, mai mici sau mai mari, pe perioade mai scurte sau mai lungi. Și nu vei avea niciodată o ocazie mai bună să voluntariezi decât în perioada în care ești burlac. Fiindcă acum poți dispune exclusiv de timpul tău liber.

Practic, ți-l poți dedica oricărei activități. Fie că e vorba să construiești case pentru copiii săraci, să pleci în Cambodgia ca să predai engleza localnicilor sau să împarți alimente unor amărâți sinistrați – ideea e aceeași: voluntariatul e nobil și chiar dacă aparent e gratuit, vei primi cândva răsplata, într-un fel sau altul.

Fă o nebunie

sky diving burlacNu e nimic original în a te îmbăta de St. Patrick. Dar a te îmbăta de St. Patrick și a te trezi a doua zi tatuat (da, am văzut Hangover…) e o nebunie. Nerecomandabilă, dar e. Când ești burlac poți face o mulțime de nebunii. Important e ca ele să fie și frumoase în același timp, și să nu-i afecteze pe cei din jur.

În plus, poți să-ți dezvolți pasiuni neîntâlnite la tot pasul, care să te poziționeze într-o nișă pe care ceilalți să o admire foarte tare. Poți face sky diving sau poți învăța să cânți la acordeon. Poți tricota ciorapi de lână sau poți avea o fermă de melci.

Fii progresiv

Se spune că dacă o persoană nu e liberală când are 20 de ani și nu devine conservatoare când împlinește 40, atunci nu are suficientă minte. Convingerile politice – conservatoare, liberale, socialiste, democrate – îți aparțin întru totul și nu sunt neapărat foarte importante (politica rămâne oricum o curvă, doar vedem asta zi de zi), însă important e să reții un lucru: în toată viața dispui de o singură ferăstruică în care naivitatea și anarhia sunt cât de cât acceptate. Iar aceasta e cea în care ești tânăr, singur și liber. Este perioada în care ideile tale progresiste pot schimba cu adevărat lumea. Sau măcar pot avea această pretenție.

Citește și despre 15 lucruri care te vor face un bărbat mai interesant