Cum să te îmbraci la 30 de ani

academia barbatilor

Vârsta de 30 de ani este considerată noua frontieră a stilului. Dar știi cum să te îmbraci la 30 de ani? Granița care definește maturitatea bărbatului se manifestă în toate aspectele, inclusiv în cel vestimentar. Cel puțin, așa ar trebui. Și ca să câștigi respect și să nu fii privit precum un puști întârziat, ar fi bine să iei măsuri în ceea ce privește garderoba ta de bărbat. Iată câteva direcții de urmat pentru a-ți reevalua stilul și a-ți organiza ținutele astfel încât să arăți bine la vârsta ta. În primul rând, alege întotdeauna haine după următoarele criterii:

  • potrivite structurii corpului tău și a formei în care ești
  • adecvate gustului propriu, niciodată alese din campanii sau reclame promovate de modele care arată bine în orice
  • în care te simți confortabil și în largul tău

Ce să nu porți la 30 de ani

Pentru că noul tău statut de bărbat matur impune, în primul rând, eliminarea din garderobă a ținutelor cu aer copilăresc, iată ce nu ar trebui să mai porți după această vârstă. Evită șorturile casual înafara ținutelor de plajă și hanoracele supradimensionate sau orice alte piese de skatewear. De asemenea, hainele largi, care nu se așează corect pe corp sau cele cu aspect uzat nu au ce căuta în noul tău stil vestimentar. Iar de acum înainte, creează-ți un obicei din a cumpăra mai puține piese vestimentare dar de o calitate superioară.

Mizează pe stilul clasic

Cel mai sigur mod de a te îmbrăca respectabil este să folosești piese clasice. Asta nu înseamnă că trebuie să ignori tendințele, doar să fii atent cum le integrezi în ținute care să-ți definească stilul. De exemplu, înlocuiește jeanșii deteriorați cu denim negru simplu, alege pulovere din lână merinos, tricouri din bumbac organic de bună calitate, cămăși formale, piese cu croială lejeră dar frumos structurate, precum un blazer navy și investește în pantofi potriviți. Poți alege în continuare sneakers sau chiar trainers dar în modele cuminți, clasice, nicidecum cu un design desprins parcă din filmele sci-fi. Amintește-ți mereu că piesele basic nu trebuie să fie plictisitoare.

 cum să te îmbraci la 30 de ani
Sursa foto: Pinterest

Culori acceptate

Chiar dacă ești un adept al pieselor vibrante, limitează-ți entuziasmul! A venit momentul să păstrezi culorile aprinse, țipătoare strict pentru accente în ținute de vară. Garderoba ta actuală trebuie să fie dominată de tonuri de bleumarin, gri cărbune, negru, bej, alb, chiar și câteva piese bordo. De asemenea, stai departe de logo-uri de-o șchioapă sau folosite în mod excesiv, precum și de grafisme moderne. Și nu în ultimul rând, ai grijă ca tot ce porți să îți vină perfect!

blazer, cum să te îmbraci la 30 de ani
Sursa foto: Pinterest