Cum să vă alegeţi blugii potriviţi

academia barbatilor

Cel mai important lucru este să alegeţi o pereche de blugi care să se potrivească atât stilului, cât şi constituţiei corpului. Ca un ghid general, se recomandă alegerea unor blugi (denim) care să nu fie nici largi, nici strânşi pe corp. Blugii skinny pot fi potriviţi pentru unele persoane, cu condiţia să nu fie atât de strânşi încât “să distrugă orice șanse de a avea vreodata copii”. Blugii largi pot fi o alegere bună, atâta timp cât turul acestora nu vă atârnă în jurul gleznelor.

Măsurați atât dimensiunea taliei cât și lungimea picioarelor înainte de a comanda on-line blugi, iar dacă sunteți la cumpărături într-un magazin, asigurați-vă că sunteţi prima persoană care probează acea pereche. Blugii sunt de multe ori croiţi într-un anume fel  pentru a-i face pe clienți să se simtă mai bine cu privire la forma lor fizică. Fie că sunteți slabi sau aveţi o consitţie mai robustă, alegeţi o pereche de blugi care să vi se potrivească.

Dacă vă cumpăraţi blugii din același loc de unde cumpăraţi produse alimentare, mâncare pentru animalele de companie ar fi cazul să nu mai faceţi acest lucru.

Aceste tipuri de magazine au pe rafturi produse vestimentare de o calitate inferioară şi mai mult ca sigur după o perioadă scurtă de timp blugii se vor deteriora şi îşi vor pierde forma şi culorile. Este cazul să incepeţi vânătoarea de reduceri a brandurilor importante, pentru a fi siguri că denimul pe care îl purtaţi este de cea mai bună calitate, iar acest lucru se va vedea atât în stilul vestimentar, cât şi în portofel.

Chiar dacă aţi cumpărat o pereche de blugi la un preţ foarte mic şi pare o afacere grozavă in mod sigur veţi avea o problemă cu calitatea acestora. Deși prețul ridicat nu este neapărat dovada unui produs de înaltă calitate, un preţ foarte mic este o aproape o garanție că blugii pe care tocmai i-ați cumpărat se vor deteriora în cel mai scurt timp. Când vine vorba de dilema cantitate vs calitate, este bine să alegem să dăm mai mulți bani pe o pereche de blugi care vor ţine mai mulți ani. Dacă ați ales un model bine croit si cu stil, va arăta la fel de bine peste 3 ani ca şi în ziua în care i-aţi cumpărat.

Cercetaţi piaţa înainte de a cumpăra … Exista numeroase companii de denim şi toate se luptă pentru a vă câştiga încrederea. Încercați să vă documentaţi mai mult asupra unei anumite mărci de denim (de pe forumuri, bloguri), o căutare rapidă a acestui subiect vă va dezvălui o mulţime de tips-uri, iar ideile și sugestiile altor internauţi vă vor ajuta să găsiți perechea de blugi care vi se potriveşte şi vă reprezintă.

[youtube id=”LEb72DP6XUk” width=”600″ height=”350″]