Cum să te îmbraci de Revelion

Avatar

Rareș Lazăr

, Fashion

Chiar dacă, pentru unii, Revelion înseamnă doar mâncare și băutură, un adevărat gentleman știe întotdeauna că nu poate să greșească la o ocazie atât de specială. Noaptea dintre ani este momentul în care faci inventarul celui care a trecut și îți stabilești ținte pentru cel care urmează. Chiar dacă a fost un an bun sau, dimpotrivă, unul greu, nu îți poți permite să nu începi noul an cu stil. De aceea am pregătit trei ținute de revelion adaptate la situația și locul în care te vei afla la trecerea dintre ani.

Ținuta formală

Nu există o scuză mai bună pentru a te îmbăca formal decât pentru o petrecere de Anul Nou. În funcție de tema evenimentului, purtarea unui outfit blacktie este o modalitate simplă și elegantă de a impresiona într-un mod clasic. Constând dintr-un frac negru, pantaloni și cămașă albă, această ținută este, fără îndoială, cea mai clasică alegere. Poți adăuga personalitate outfit-ului accesorizându-l cu o vestă colorată sau cu un ac de rever atașat la frac.

Ținuta smart-casual

Dacă vei petrece Revelionul într-un restaurant cu prietenii,  la cineva acasă sau în oraș, te sfătuiesc să îmbini stilul smart cu cel casual. Propunerea mea de ținută smart-casual pentru Revelion este una formată din pantaloni croiți, cămașă și sweatshirt din catifea. Nu uita să acesorizezi cu pantofi smart sau chiar pantofi sport. De asemenea poți înlocui cămașa și sweatshirt-ul cu un pulover cu guler înalt.

Ținuta de munte

Dacă ai închiriat o cabană la munte și ești alături de familie sau de cei mai apropiați prieteni nu poți să apari cu papion în fața șemineului. Alege un pulover chunky cu blugi sau pantaloni chinos. De asemenea poți încerca să porți și o cămașă din flanel peste un tricou simplu alb. Mai sunt câțiva împătimiți care își vor petrece Revelionul la gura pârtiei. Lasă pantofii de lac deoparte pentru o asemenea ocazie și poartă bocanci.