Cum să te îmbraci de Paște. Idei noi pentru sărbători cu stil

academia barbatilor

, Fashion

Sărbătorile pascale vin cu un week-end prelungit de vacanță iar cei mai mulți dintre noi alegem să le petrecem liniștit, la un brunch cu familia sau la o petrecere relaxată. Deși petrecem în familie, această sărbătoare impune o etichetă vestimentară, indiferent unde am fi. Tocmai de aceea, am alcătuit un scurt ghid despre cum să te îmbraci de Paște.

În primul rând, păstrează o linie simplă dar cu stil, mizând pe piesele de bază și adăugând câteva accente din tendințe. Ai în vedere și vremea capricioasă din această perioadă. În cest sens te poți baza pe ținutele în straturi care îți dau ocazia să fii creativ. Iată câteva situații vestimentare concrete pentru sărbătorile pascale.

Poartă costum la brunch-ul de Paște

Dacă ai decis să ieși cu prietenii și familia la un brunch, cea mai bună soluție vestimentară este un costum, într-o abordare mai relaxată. În locul unui costum office complet, combină și potrivește o pereche de pantaloni într-o nuanță deschisă și un blazer gri, alături de o cămașă din bumbac albă sau într-o culoare pastel. Poartă această asociere de piese semi formale cu o pereche de sneakers albi, într-o abordare de vacanță, sau pantofi Oxford gri cărbune, pentru un aer ușor formal.

cum să te îmbraci de Paște

Sursa foto: Pinterest

Cum să te îmbraci de Paște, la un prânz în familie

De obicei, pentru prânzul din duminica Paștelui mergem la masă la părinți. Deși este o abordare familială, nu vei merge în trening și trainers. Sărbătoarea trebuie respectată, iar vestimentația este primul lucru pe care îl poți afișa în acest sens. Poți opta pentru o pereche de pantaloni albi și o cămașă semi formală în tonuri de bleumarin, maro sau verde. Adaugă un blazer gri cărbune și mocasini negri și vei face o impresie plăcută familiei. Sau optează pentru o ținută din in, în culori deschise și sneakers pentru un aer mai relaxat.

cum să te îmbraci de Paște

Sursa foto: Pinterest

Ce să porți la slujba de Înviere

Dacă ești o persoană religioasă, vei dori să participi la slujba de Înviere de la biserică, unde toți creștinii vor veni îmbrăcați de sărbătoare. Alege o pereche de pantaloni chino și o cămașă formală din bumbac, dress shoes și un ceas cu curea din piele pentru a etala rafinament și respect pentru sărbătoarea la care participi. În general, optează pentru culori închise, care au o notă de sobrietate.

ținută bărbați de Paște

Sursa foto: Pinterest

La o petrecere cu prietenii, alege piese relaxate

Pentru o petrecere mai nonconformistă, într-un bar cu prietenii, poartă chinos cu tricou polo și sneakers sau jeans cu o cămașă semi formală și pantofi Oxford. Ideea de bază este să combini piese relaxate cu haine cu aer formal pentru a adapta ținuta atât la tipul de local cât și la ocazie.

ținute bărbați Paște

Sursa foto: Pinterest

Ține cont de aceste câteva sfaturi, adaptează-le la stilul tău de petrecere și afișează eleganță și stil, oriunde te-ai afla!

Sursa main foto: tmlewin.co.uk