Dacia Duster by Elia – Color Concept şi Darkster

academia barbatilor

, Fashion

Dacia Duster Color Concept şi Dacia Duster Darkster sunt două modele ale firmei de tunning Elia, primul fiind un model destul de colorat, care iese cu uşurinţă în evidenţă, iar cel de-al doilea este de o culoare negru mat.

La Color Concept, deşi e doar o folie, portocaliul de pe caroserie arată foarte bine, mai ales în contrast cu câteva inserţii de negru, pe la extensiile aripilor, pe la jante, pe la plafon, pe la carcasele oglinzilor retrovizoare şi pe la bull-bar, plus o dunga racing.

Modelul Duster tunat este foarte bine realizat şi la interior, tunerii oferind suplimentar o suspensie sport, o evacuare nouă şi mai mulţi “căluţi” sub capotă.

Cel de-al doilea, Dacia Duster Darkster este acoperit de o folie negru mat, modificari la aripi,iar pentru carcasele oglinzilor retrovizoare, manerele portierelor bull-bar şi grila frontala, s-a optat pentru crom.

Jantele negre au 20 inch şi sunt dotate cu pneuri 245/35/20, la care se mai adaugă o evacuare sport cu patru conducte, lumini de zi LED care au înlocuit luminile de ceaţă, blocuri optice LED pentru spate, tapiţerie din piele pentru interior.

Suplimentar au făcut un upgrade de 16 CP şi 28 Nm cuplu.

[youtube id=”etTc-0Te0Uk” width=”600″ height=”350″]

Sursa: Carscoop