Dacia şi M. Carpaţi într-un joc Android – Romanian Racing

academia barbatilor

, Fashion

Autoturismul românesc clasic – Dacia din anii ’80-’90 şi M. Carpaţi se regăsesc într-un joc 100% românesc dedicat smartphone-urilor, tabletelor şi altor dispozitive ce folosesc sistemul de operare Android.

Denumit – Romanian Raicing – acest joc de curse este dezvoltat de doi români, reuşind să reaprindă pasiunea pentru unul din cele mai cunoscute branduri româneşti din timpul comunismului şi anume – Dacia.

dacia-romanian-racing-carpati-android-joc-1

Jocul este disponibil în 4 limbi: română, germană, engleză şi franceză, fiind bazat pe tipul de curse “beat the clock”. Se desfăşoară pe 4 trasee, toate inspirate din peisajul pitoresc al României (Munţii Apuseni, Munţii Carpaţi, spre Sibiu şi Marea Neagră).

dacia-romanian-racing-carpati-android-joc-4

Utilizatorii au posibilitatea de a conduce un număr de 9 autoturisme (Dacia 1100, Dacia 1300, Dacia Nova şi chiar două maşini de poliţie, tot Dacii) dar numai dacă reuşesc să se claseze pe un loc suficient de bun pentru a putea strânge banii necesari achiziţionării unui nou autoturism.

dacia-romanian-racing-carpati-android-joc-3

Din păcate autoturismele Dacia nu poartă denumirea clasică din cauza drepturilor de autor asupa brandului, dezvoltatorii acestui joc fiind nevoiţi să redenumească autoturismele, folosindu-se de denumiri în limba italiană, însă acest aspect nu este un impediment.

dacia-romanian-racing-carpati-android-joc-2

Grafica jocului este una bună (însă nu trebuie să vă aşteptaţi la ultimele efecte grafice – întrucât faptului că bugetul pentru acest joc a fost micuţ iar puterea de lucru a doi oameni nu se poate compara cu puterea de lucru a unui studio cu zeci de angajaţi)cu suficiente detalii pe trasee, iar sentimentul de patriotism vă vor determina să vă  “îndrăgostiţi” pe loc de Romanian Racing.

dacia-romanian-racing-carpati-android-joc-5

Încă mai sunt câteva bug-uri (probleme mici) în joc, pe care echipa de români va încerca să le repare, putând ajuta şi dvs. păreri sau sfaturi constructive.

[youtube id=”NXlyvf5E55Y” width=”600″ height=”350″]

Romanian Racing a fost dezvoltat folosind motorul grafic Unity, primeşte update-uri în mod constant şi poate fi descărcat gratuit de pe Google Play Store.