d’Alexandru | Pantofi bărbătești lucrați manual

academia barbatilor

Se spune că femeile fac pasiuni pentru bijuterii și alte câteva obiecte, majoritatea încăpând într-un dressing. Desigur, și nouă ne bate inima mai tare pentru anumite lucruri, iar pantofii custom-made d’Alexandru se află pe short-list.

Pantofii made-to-measure d’Alexandru au fost gândiți și perfecționați în atelierul din București timp de câțiva ani, brandul fiind lansat abia după ce aceștia au trecut toate testele de confort, de menținere a formei și aspectului pielii naturale utilizate.

 

pantofi-barbatesti-lucrati-manual-d'Alexandru, pantofi-de-lux-lucrati-manual-d'Alexandru

 

Calitatea este evidentă. Modelele Oxford si Derby sunt realizate din piele de vițel francez, o rasă crescută special pentru producția de încălțăminte de lux, fiind tăbăcită ulterior în centre renumite din Italia, țara de proveniență a tuturor componentelor ce alcătuiesc pantofii d’Alexandru.

Fiecare pereche este realizată ținând cont de măsurile unice ale clientului și are integrate elemente specifice stabilite în urma unei discuții private cu Alexandru. Senzația pe care o ai atunci când încalți o pereche de pantofi realizați și personalizați pentru tine este rară, iar expresia “îmi vin ca și turnați” capătă sens.

 

pantofi-barbatesti-lucrati-manual-d'Alexandru, pantofi-de-lux-lucrati-manual-d'Alexandru

 

Toamna 2016 marchează împlinirea unui an de la lansarea liniei exclusive de pantofi bărbătești lucrați manual sub brandul d’Alexandru, un an care a răsplatit pe deplin consecvența și rigurozitatea unui designer ce a îndrăznit întotdeauna să fie altfel –Alexandru.