De ce trebuie să mergi la Karpatia Horse Show 2018

academia barbatilor

Zilele acestea ”coacem” o listă de evenimente de toamnă pe care sub nicio formă nu trebuie să le ratăm. Karpatia Horse Show își ocupă un binemeritat loc fruntaș. De ce? Pentru că ne plac caii, iar Karpatia este un eveniment hipic internațional ”ca afară”. Pentru că ne-am propus să gustăm pe-ndelete fiecare colț de natură toamna aceasta, iar domeniul de la Florești este un spectacol al naturii. Pentru că nu am ratat niciuna din edițiile trecute și fiecare dintre ele ne-a surprins plăcut, însă fiecare într-un mod diferit. Pentru că va fi o experiență completă, un prilej de a evada din București cu familia.

karpatia horse show

Sursa foto: PR

Karpatia Horse Show 2018 (28-30 septembrie), la Domeniului Cantacuzino din Florești

Maeștrii în arta călăriei și a dresajului, precum și cupluri de călăreți și cai de 2* și 3*, arbitrii din țări precum, Africa de Sud, Austria, Bulgaria, Belgia, Irlanda, Letonia, Marea Britanie, Polonia, Norvegia, Ungaria vor călători “de peste mări și țări” către meleagurile românești, pentru a participa la Concursul Complet Internațional cu probele dresaj, obstacole şi cross-country, precum și la Concursul Internațional de Atelaje.

“Miron Bococi, românul numit și vrăjitorul de cai, stabilit în zona Barcelonei, va fi prezent la Karpatia Horse Show împreună cu patru cai ai săi pentru a prezenta un moment de dresaj natural de o mare sensibilitate și eleganță. Marea câștigătoare de anul trecut, Roo Fox din Marea Britanie, și-a anunțat prezența cu 8 cai pentru a participa la Concursul Complet cu probele dresaj, obstacole și cross-country.

Pentru iubitorii de cai, călărețul britanic de 4*, Spencer Sturmey, va susține un stagiu de pregătire în zilele de dinaintea concursului pentru cei care vor să se perfecționeze in disciplina proba completă. Spencer Sturmey este unul dintre cei mai faimoși comentatori de la ora actuală pe disciplina sporturilor ecvestre și va aduce o notă de dinamism spectacolului ecvestru!”

Karpatia Horse Show este o competiție cu o adevărată desfășurare de forțe, dar bucuria din ochii copiilor și fascinația adulților față de sportul ecvestru face că povestea să continue la o intensitate și mai mare în fiecare an!

karpatia horse show

Sursa foto: PR

Ce noutăți se anunță la Karpatia Horse Show 2018

În acest an, spectatorii vor putea urmări competiții și show-uri ecvestre, nu numai pe terenul principal de concurs, ci și pe o a două arenă, pregătită special de organizatori pentru un plus de spectacol.

În plus, ediţia din 2018 a Karpatia Horse Show va duce la un nou nivel  toate elementele de show şi de recreere, conturate în ediţiile precedente: de la prezentări de cai eleganţi şi ogari, momente surpriză, maşini de epocă şi până la o zonă de expoziție cu vânzare.

Reunirea tuturor acestor elemente da un semnal că echitaţia nu este doar un sport, ci un mod de viaţă, în care orice iubitor de natură şi de frumos își va găsi locul, fie că este sau nu pasionat de cai. În edițiile anterioare, peste 50.000 de spectatori s-au bucurat de mixul de activități oferit pe parcursul a trei zile de competiţie și relaxare. Activitățile de agrement cu cai și ponei, atelierele creative, plimbările pe domeniu, activitățile de tip aventură, au rămas în inimile celor care au trecut pragul Karpatia Horse Show.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro
https://www.bilete.ro/karpatia-horse-show/karpatia-horse-show-28-sep-2018/ și de la punctele de vânzare bilete.ro.