Descoperă stilul gentlemanilor desăvârşiţi, în timpul iernii

academia barbatilor

Bunele maniere nu se demodează niciodată, iar în această iarnă stilul sofisticat al gentlemanilor desăvârșiți strălucește mai tare ca niciodată!

Papionul, vesta și alte piese vestimentare din tweed specifice domnilor cu stil impecabil de altădată sunt reinterpretate pentru a fi în ton cu secolul vitezei. Colecția ECCO pentru 2016 este special creată pentru bărbații care apreciază cele mai fine lucruri în viață și se îmbrăca întotdeauna pe măsură.

pantofi-barbati-ecco-irvington

Pantofii ECCO Irvington, clasici și eleganți, amintesc de stilul rafinat al nobilimii britanice. Șireturile aduc un plus de farmec și totodată asigură o încălțare ușoară și rapidă, în timp ce branțul detașabil acoperit cu piele și prevăzut cu sistem ECCO Comfort Fibre permite circularea aerului în interiorul pantofilor, păstrând un climat optim și sănătos pentru picioare de dimineața până seara.

pantofi-barbati-ecco-illinois

La fel de eleganți și sofisticați, ECCO Illinois vin cu un design inspirat din clasicii pantofi tip Brogues. Detaliile perforate le oferă un aspect aparte, iar întreaga structură a pantofului combină confortul maxim cu un stil masculin impecabil. Pielea este de calitate premium, căptușeala-din material textil și piele, branțul-detașabil, acoperit cu piele și prevăzut cu sistem ECCO Comfort Fibre, și talpă-direct injectată, pentru a amortiza șocurile și a oferi flexibilitate și aderență maximă.

pantofi-barbati-ecco-illinois-cognac

Talpa delicată și pielea elegantă a pantofilor ECCO pentru iarna 2015/16 asigură un look clasic, dar totodată modern, ce se potrivește atât întâlnirilor de afaceri, cât și ieșirilor romantice la cină.

pantofi-barbati-ecco-illinois-mink

Acesoriile care completează perfect acest stil modern al domnilor sofisticați sunt geanta ECCO Glenn Follo și portmoneul ECCO Glenn.

geanta-barbati-ecco-glenn

Create din piele de înaltă calitate, cu design minimalist ușor de asortat și detalii discrete care oferă o alura aparte, accesoriile ECCO Glenn satisfac nevoia bărbatului modern pentru calitate maximă și organizare perfectă.  

portmoneu-barbati-ecco-glenn

Colecția ECCO 2016 pentru bărbați este disponibilă în magazinele ECCO din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Brașov și Sibiu, precum și în magazinul online www.ecco-shoes.ro.