Designerul Laura Hîncu a lansat linia de accesorii din mătase pentru bărbați

academia barbatilor

Designerul Laura Hîncu a lansat pe 21 iunie 2018, în cadrul celei de-a treia ediții a Silk Garden Party, prima linie de accesorii din mătase pentru bărbați, dar și noua colecție de piese esențiale pentru garderoba feminină. Cele două linii semnate Silk Essentials sunt disponibile online pe www.shop.laurahincu.ro.

Gazdele evenimentului au fost Albertina Ionescu și Valentin Butnaru

Silk Essentials MAN include accesorii clasice care completează orice ținută elegantă și definesc stilul unui gentleman veritabil. Papionul, cravata clasică, cravata de tip ascot, eșarfa, batista, brâul, fularul din cașmir, butonii din mătase și argint și eșarfa din cașmir și mătase, alături de pălăria de vacanță din sinamay realizată în colaborare cu Kristina Dragomir și de pinii pentru sacou realizați împreună cu Magnolia Atelier, formează prima linie pentru bărbați lansată sub brand-ul Silk Essentials.

Noua colecție pentru bărbați a fost prezentată într-un mod original: accesoriile din noua colecție Laura Hîncu au fost expuse alături de tablete Lenovo pe care au putut citi articole de consiliere vestimentară academiabarbatilor.ro .

accesorii matase Laura hincu

Silk Garden Party 2018 a marcat, de asemenea, aniversarea celor doi ani de Silk Essentials shop.laurahincu.ro. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat personalități din muzică și televiziune, care au purtat creațiile designerului: Albertina Ionescu, Diana Munteanu, Giulia, Corina Caragea, Olimpia Melinte, Eli Roman, Claudia Pavel, Iulia Verdeș, Crina Abrudan, Maria Radu, Marinela V. Ardelean, Maria Andrei.

silk garden Party

Alex Vang, Giulia, Vlad Huidu

Alte personalități prezente la eveniment au fost Valentin Butnaru, Geanina Ilieș, Alex Vang, Adrian Nartea, Cristina Cioran, Vlad Huidu.

Valentin Butnaru, Laura Hîncu, Albertina Ionescu (2)

Valentin Butnaru, Laura Hîncu, Albertina Ionescu

Elida Toma, Diana Munteanu, Laura Hîncu, Albertina Ionescu, Crina Abrudan

Elida Toma, Diana Munteanu, Laura Hîncu, Albertina Ionescu, Crina Abrudan

Valentin Butnaru, Adi Nartea

Valentin Butnaru, Adi Nartea

Evenimentul Silk Garden Party 2018 a fost realizat cu sprijinul: Brâncoveanu XO, IQOS, Chopard prin Kultho – Forever Diamonds, BCR, Fillerina, Crescina, El Jardin de Daniel, AcademiaBarbatilor.ro, Forbes Life, OZB, Clubul Diplomatic, Top Line Europa și Lenovo.

Prezentatorii Silk Garden Party au fost Albertina Ionescu și Valentin Butnaru.

Decor Silk Garden Party: Alin Popa/Apart Productions

Echipament tehnic: Five’s International

Muzica: The Fun Station Band și Leyla S. Salman