Destinații culinare în care poți ajunge în 45 de minute

academia barbatilor

Planurile de vacanță sunt încă în plan secund, însă iubitorii de destinații culinare internaționale își găsesc refugiul în restaurantele care au rămas deschise pentru livrare. Am făcut pentru voi o listă a câtorva dintre destinațiile gastronomice pe care le-am descoperit pe platforma foodpanda și te provocăm să experimentezi.

Cea mai bună bucătărie din lume

destinații culinare italia
Pasta Restaurant

Considerată astfel de mulți, inconfundabilă prin simplitate și gust autentic, bucătăria italiană a oferit celei internaționale, pizza și spaghetti, două preparate pe care le alegem atunci când vrem o masă rapidă, cu aromă de Mediterană. Am descoperit și dăm mai departe,  Pasta, un restaurant care colaborează cu tineri antreprenori din Italia, așa că pastele lor sunt originale, fie că alegi spaghetti, pappardelle sau fusilli. Alegerea noastră pentru un poco di Italia acasă într-o seară oarecare de mai sunt Pizza Black și Paste Black. Pentru feliile de trufe pe care nu știm cum le-ar putea cineva ignora.

Delicii din Grecia

destinatii culinare grecia
Gyros Dionysos

Următoarea destinație culinară ar putea fi numită predictibilă de către cârcotași, însă noi știm cât de apreciate sunt preparatele bucătăriei grecești. Cei de la Gyros Dionysos livrează în pita grecească cea mai bună carne asezonată cu legume și sos tzatziki răcoritor. La egalitate în bătălia comenzile online de mâncare cu origini mitice, este souvlakiul, aceste frigărui apetisante pe care le regăsești peste tot, dar parcă doar atingerea condimentelor autentice le înnobilează cu adevărat.

American Dream Food

destinatii culinare america
D20 Urban Bistro

O porție de coaste alintate cu sos barbeque te duce puțin mai aproape de visul american, măcar din punct de vedere culinar. Alege porția imensă de la D20 Urban Bistro, cu salată coleslaw și castraveți murați. Sigur că ai toate motivele să trișezi puțin și să comanzi și o porție de cartofi prăjiți. Iar dacă Texasul nu este chiar pe gustul tău, poți pune în coș preparate cu un aer ceva mai newyorkez, precum salata Oh My Goodness, cu somon grill.

O cină romantică în stil japonez        

Sushihana

Festivalul cireșilor a fost anulat anul acesta din cauza contextului pandemic, însă o comandă de sushi pentru cină poate compensa din farmecul pierdut și e un pretext foarte bun pentru a planifica o vacanță în Japonia. Lăsați-vă inspirați de rolls, de nigiri și sashimi, sau pur și simplu de toate la un loc, cu seturile propuse de la cei de la Sushihana.