Diesel devine partener oficial AC Milan

academia barbatilor

Cea mai stilată echipă de fotbal din lume marchează încă o reușită în ceea ce privește vestimentația și anunță pateneriatul de imagine cu Diesel.

Contractul dintre cele două icon-uri italiene a fost încheiat pentru o perioadă de 3 ani, Diesel îmbrăcând membrii echipei AC Milan “off-field”.

diesel ac milan parteneriat

Cele două nume recunoscute ca lideri la nivel mondial, puternice atât în Italia și în Europa, cât şi în Asia și Emiratele Arabe Unite, împărtășesc aceleași valori: spirit de echipă, atitudine curajoasă și dorința de a câștiga. Acestea, combinate cu pasiunea necondiționată pentru sport în sine,  le-a condus întotdeauna către atingerea de noi culmi.

 

“Acesta este un vis vechi ce prinde viată, un vis al meu, al familiei, al Diesel. Călătoriile extraordinare ale Diesel și AC Milan sunt unite: suntem doi jucători importanți italieni, iconici, cu spirite asemănătoare, cu rezonanță la nivel mondial şi devenim o echipă a aceluiaşi vis al mândriei, pasiunii și curajului. Vrem să facem această colaborare unică, să o condimentăm cu ironie, inovație și modernitate”, spune Renzo Rosso, fondatorul Diesel.

 

“Am crescut alături de culorile roșu și negru. Întotdeauna am simțit că sunt ca o a doua piele. Au devenit pasiunea mea – aceeași pasiune care a condus AC Milan și Diesel către acest parteneriat. Diesel este o companie internaţională dinamică în lumea modei, orientată către piața mai tânără, aceeaşi căreia i se adresează şi AC Milan, urmând calea altor cluburi europene de top”, a declarat Barbara Berlusconi, Vice-Preşedinte şi CEO AC Milan.

 

Pentru o sută șaptesprezece ani, AC Milan a fost sinonim cu fotbal, divertisment, emoție și succes. Clubul sportiv roșu și negru este unul dintre cele care au câștigat cel mai mare număr de trofee internaționale în istoria fotbalului. De la înființarea sa în 1899, AC Milan a câștigat 18 campionate ale Ligii, 5 Cupe ale Italiei, 7 Champions League, 2 Cupa Cupelor, 5 Super Cupe ale Europei, 3 Intercontinental Cups, 6 Super Cupa Ligii, 1 FIFA Club World Cup. Astăzi, AC Milan este o companie lider în divertisment, ce furnizează spectacole sportive pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Diesel este un brand international inovativ de lifestyle, ce produce o colecţie amplă de jeans, îmbrăcăminte și accesorii. De la crearea sa în 1978, Diesel a evoluat de la a fi un pionier lider în denim şi în îmbrăcămintea casual premium, devenind o adevărată alternativă pentru piața de lux. Chiar dacă este în continuă creştere, filosofia Diesel a rămas aceeaşi: un brand ce înseamnă pasiune, individualitate și care încurajează mereu exprimarea de sine.