DON Men’s Fashion Corner – destinaţie cool de shopping pentru bărbaţi

academia barbatilor

Prin articole vestimentare impecabile şi accesorii bine definite, DON vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale bărbaţilor, aflaţi într-o permanentă căutare a unei amprente personale. Astfel, prin conceptul fashion „Affordable Style. Easy Shopping”, DON susţine ideea că o ţinută vestimentară masculină impecabilă poate fi obţinută cu costuri accesibile şi… imaginaţie.

Fie că este vorba despre cămăşi, sacouri, pantaloni, tricouri, papioane, batiste sau trench-uri, articolele DON înseamnă calitate, actualitate, fashion, stil şi preţuri accesibile – combinaţie de factori ce permit fiecărui bărbat în parte să îşi construiască propriul stil vestimentar, de calitate, în concordanţă cu trend-urile internaţionale, totul cu costuri accesibile.

don-men-s-fashion-corner-cool-shooping-barbati-2

Stilul vestimentar bine definit face o impresie bună întotdeauna, indiferent de ocazie. Fie că este vorba de stilul Casual Chic, Modern sau Elegant, ţinuta masculină trebuie să fie impecabilă în orice context pentru a crea o imagine de impact.

don-men-s-fashion-corner-cool-shooping-barbati-3

Brandul este alături de clienţi la alegerea fiecărei ţinute vestimentare, fie prin consiliere directă în showroom, prin propunerile de combinaţii vestimentare pentru site-ul www.don-men.com, fie prin serviciile de comandă online şi update-uri constante pe blog. Timpul este o resursă preţioasă. Aşa încât, este important să optimizezi timpul clienţilor dedicat sesiunilor de shopping. În acest sens este disponibilă o platformă online prin care clienţii îşi pot comanda singuri produsele preferate. În plus, este oferit și serviciul „Try & Buy”, special pentru clienţii din Bucureşti, pentru a fi siguri de mărimea şi culoarea potrivită pentru hainele alese. Astfel, se oferă posibilitatea de a alege până la trei produse care sunt livrate prin serviciul „Try & Buy”, contra cost.

don-men-s-fashion-corner-cool-shooping-barbati-4

DON înseamnă articole vestimentare masculine şi accesorii de calitate, materiale naturale, confortabile şi accesibile, dispuse într-un showroom elegant şi primitor. Brandul înglobează o gama largă de produse de la ţinute casual chic, moderne, până la articole din denim, elegante sau accesorii lifestyle şi încălţăminte.
Bărbatul DON este preocupat de ţinută să, de calitatea articolelor vestimentare pe care le poartă, îşi asumă conceptul de lifestyle, acordă timp hobby-urilor sale şi o importantă deosebită confortului şi unui stil impecabil.

don-men-s-fashion-corner-cool-shooping-barbati-5

Cei de la DON merg pe un stil aparte şi accesibilitate – caracteristici ce fac diferenţa în piaţă. DON se doreşte un brand asociat cu industria fashion & lifestyle din România, având la că argumente calitatea, stilul, preţul şi actualitatea conţinutului pe site-ul www.don-men.com.

don-men-s-fashion-corner-cool-shooping-barbati-6

DON mizează pe motto-ul „Style You Can Afford!”, ce reprezintă stil şi accesibilitate. Astfel, ne asociem cu bărbaţi fashion, cu un simt estetic rafinat şi atenţie la detalii, obişnuiţi cu confortul şi în permanentă căutarea a unui stil propriu definitoriu. „O combinaţie perfectă de atitudine şi stil, obţinută fără efort. Ţinutele noastre sunt destinate bărbaţilor care nu urmează trend-urile, ci le crează. Deoarece stilul este fără vârstă şi de ACUM accesibil”, Raluca Luca, Managing Partner DON.