Duşul rapid pentru câini, cu sistem 2 în 1

academia barbatilor

Câinii / căţeluşii au tendința să se rostogolească în noroi, aşa că un duş rapid este întotdeauna binevenit. De aceea nişte oameni ingenioşi, pornind de la mult vehiculata idee de piaţă “2 în 1”, au conceput un sistem de duş care înglobează în recipientul iniţial (capătul duşului) şi şamponul necesar spălării iubitului dumneavoastră patruped.

Duşul rapid sau sistemul de baie rapidă (RapidBath, în engleză) pentru câini  se poate ataşa foarte uşor la furtunurile de grădină sau dușului obişnuit din baia locuinţei dumneavoastră, şi nu costă decât 130 lei aproximativ.

Sistemul de spălare “descoperit” recent este astfel gândit încât animalele de companie nu vor opune rezistenţă, întrucât reprezinta o experiență plăcută, la fel ca o periere.

Recipientul este astfel proiectat cu un compartiment mic unde se pune șampon pentru câini, în timp ce de la un buton selector veţi putea comuta între modurile de șamponare şi clătire. Și, deși sună un pic “agresiv”, producătorii spun că puteți termina o baie în mai puţin de 3-minute. Desigur însă că va varia în funcţie de dimensiunea câinelui și cât de groasă este blana acestuia 😉 .

[youtube id=”YRi1IosZMVs” width=”600″ height=”350″]

Sursa: gadgetreview