ECCO Soft 7 – colecţie unisex de sneakers

academia barbatilor

, Fashion

Noii pantofi ECCO Soft 7 sunt realizaţi din piele atât de moale şi de catifelată, încât nu te poţi abţine să n-o atingi!

Trendul sneakers-ilor n-a fost niciodată mai actual, iar ECCO Soft 7 sunt sneakersii care surprind combinaţia ideală între stil şi funcţionalitate. Inspiraţi din designul tenisilor clasici, dar modelaţi conform ultimelor tendinţe în modă, ECCO Soft 7 reprezintă nouă dimensiune a stilului minimalist scandinav şi captează perfect esenţă vieţii urbane.

Albi sau negri, cu siret sau fără, clasici sau în varianta gheaţă, pantofii ECCO Soft 7 combină designul urban cu cele mai importante funcţii ale încălţămintei casual-sport:

  •    flexibilitate: talpă exterioară este extrem de flexibilă şi rezistenţă, graţie tehnologiei ECCO DiP (Direct Injection Production) cu care a fost creată;
  •    formă anatomică: ECCO Soft 7 urmează forma naturală a piciorului, asigurând confort maxim pe orice fel de teren, de dimineaţă până seară;
  •    climat sănătos pentru picior: feţele exterioare sunt confecţionate din piele naturală, moale şi rezistentă, iar căptuşeala acoperită cu piele păstrează un climat optim în interiorul pantofului.

Cu pielea lor fină şi talpă groasă albă, ECCO Soft 7 arată sofisticat atât în varianta complet albă, cât şi în combinaţia elegantă de alb cu negru. Aşa cum sugerează şi denumirea, ECCO Soft 7 sunt moi şi flexibili, catifelaţi la atingere şi foarte uşor de purtat, nu numai în ceea ce priveşte confortul piciorului, ci şi versatilitatea modelului de a se integra în orice ţinută casual.

În plus, aceşti pantofi casual-sport arată perfect în combinaţie cu celălalt must-have al toamnei: rucsacul ECCO SP Backpack, o versiune modernă a clasicului rucsac reinterpretat în stil minimalist scandinav. Realizat din piele naturală ECCO Baja, ECCO SP Backpack este echipat cu buzunare interioare în care îţi poţi organiza toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.

ghete_barbati_piele_naturala_ecco_soft_7_negru

ECCO Soft 7 Men

Cu o culoare şi o formă clasică, dar cu detalii moderne precum şireturi cu aspect de piele, cusături albe pe negru şi talpă groasă albă, pantofii ECCO Soft 7 pentru bărbaţi aduc un plus de stil şi rebeliune oricărei ţinute casual. Combină-i cu un sacou casual şi o geantă tip messenger cu design minimalist şi vei obţine cel mai sofisticat look urban!

Noua colecţie ECCO Soft 7 pentru femei şi bărbaţi este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.