Echipamentul moto îți îmbunătățește performanțele și look-ul, pe motocicletă

academia barbatilor

Dacă ești pasionat de motociclete și fericitul posesor al unui astfel vehicul pe două roți, cu siguranță te-ai simțit atras și de accesoriile necesare pentru a-ți completa experiența de condus. Echipamentul moto constituie, uneori, o investiție destul de substanțială, însă siguranța, confortul și imaginea pe care ți le asigură merită fiecare ban. În funcție de tipul de motocicletă pe care o conduci, poți alege echipamente hi-tech sau de inspirație retro. Cert este că fiecare piesă în parte îți va îmbunătăți performanțele pe șosea. Iată care sunt beneficiile echipamentului moto și cum să îl alegi.

Un plus de confort

Mai mult decât atunci când ești la volanul unei mașini, călare pe o motocicletă ai nevoie, în special, să te simți confortabil…atât în haine cât și pe șa. Echipamentul specific diminuează durerile produse de oboseala unui drum lung, în care corpul stă în aceeași poziție. Mănușile cu apărătoare reduc din vibrațiile pe care le poți simți de la viteză iar jachetele și pantalonii cu protecție te feresc de frig și constituie un element de protecție în plus pentru siguranța ta în cazul unui incident minor. Ghetele cu talpă specială, de asemenea, te ajută să controlezi mai bine motocicleta. Iar o cască care stă perfect pe cap controlează zgomotul și vibrațiile și te scutește de dureri în punctele unde se poate crea presiune.

echipament moto

Sursa foto: motorcyclecenter.com

Echipamentul moto, de la sport la modă

Nu doar prin factorul de protecție și prin aspectul vizual, echipamentul moto îți dă încredere în tine. Marile branduri îmbină funcționalitatea cu moda și creează echipamente care îți completează stilul. Fie că alegi între un outfit de inspirație retro, cu jachetă din piele adaptată și cască deschisă sau tip brain cap, fie unul derivat din echipamentele de pe pista de motociclism, vestimentația specifică pentru motocicliști are acel ceva care atrage și cucerește.

echipament moto

Sursa foto: Pinterest

Securitate sporită

Investește în echipament specific de bună calitate care îți garantează o experiență a condusului în siguranță. Aceste elemente te vor proteja eficient în cazul unui accident.

Sursa main foto: Motorcycle Center