Academia Bărbaților susține antreprenoriatul feminin de elită

academia barbatilor

Dacă ești în căutare de oportunități de a face networking de calitate, îți recomandăm evenimentele Elite Business Club, ce își propun să reunească oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească experiețele lor de business și să cunoască potențiali parteneri sau clienți.

De la evenimentele Elite Business Club nu pleci doar cu o serie de contacte noi și satisfacția unor discuții pline de perspective, ci și cu informații care te pot ajuta să îți dezvolți afacerea.

La fiecare întâlnire, de la specialiști de business invitați în calitate de speakeri poți afla practici de business, trenduri și oportunități care îți vor lărgi orizontul.

Următorul eveniment marca Elite Business Club are loc pe 13 iunie, la Commons.  

Evenimentul este conceput sub formă de paneluri de discuții și networking organizat, astfel încât fiecare participant să se poată prezenta și să participe activ.

Speakerii anunțați sunt:

  • Adrian Cioroianu, autorul cărții ”Vând orice, oricând, oricui. Ce contează cu adevarat în vânzările B2B?”, Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer în companii precum: Orange, Sony Ericsson, Intel Corporation.
  • Cristina Timis, vicepreședinte al companiei Cristim și fondatoarea Clinicii Eliade
  • Teodora Ionașcu, avocatul ce va vorbi despre cum controversatul GDPR poate deveni un atuu pentru afacerea ta.

Înscrierea se face online, la https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

40% din afacerile românești sunt conduse de femei

Evenimentele Elite Business Club sunt organizate de Elite Busines Women, compania de educație antreprenorială pentru femei care își propune să pună bazele unei culturi antreprenoriale autohtone. Conform studiului Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018, România se află pe locul 9 în clasamentul țărilor cu cel mai ridicat procent al afacerilor deținute de femei.

Femeile antreprenor, manager, investitor sunt din ce în ce mai importante în zona business, iar Elite Business Women își propune să dezvolte antreprenoriatul feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.