eMAG lansează două branduri proprii – Wink și Star-Light

academia barbatilor

Retailerul online eMAG lansează brandurile proprii Wink (device-uri mobile și accesorii) și Star-Light (electronice și electrocasnice). Sub brandul Wink, eMAG comercializează deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să pună pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

emag-lansare-branduri-wink-star-light-2

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

Tableta Wink Connect 3G are procesor Quad-Core, MTK8382, cu o frecvență de 1300 MHz. Tableta dispune de un display IPS, cu diagonala 7 inch și rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Tableta Wink Connect are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8GB și are sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean.

„Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz și ecran IPS de 7.85 inch care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, a adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să fie lansate sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.

emag-lansare-branduri-wink-star-light-3eMAG este cel mai mare magazin online din regiune și unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România.

emag-lansare-branduri-wink-star-light-4

În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare.

emag-lansare-branduri-wink-star-light-5eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferențiate pe categorii de angajați, precum și cea mai mare Academie din mediul privat.

emag-lansare-branduri-wink-star-light-6Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentați în business-ul internațional. Echipa eMAG este formată din peste 1.000 de angajați.

Pentru mai multe detalii despre noile branduri : wink-zone.com  și star-light.com