Cum te ajută epilarea definitivă în crearea unui stil personal

academia barbatilor

Cu siguranţă ai privit cu admiraţie o barbă sau o frizură impecabil conturată. Probabil îți imaginezi că acest aspect îngrijit implică prezenţa zilnică pe scaunul stilistului, însă ar trebui să ştii că tot mai mulţi bărbaţi apelează la efectul de lungă durată oferit de epilarea definitivă. Mai mult, sportivii care obişnuiesc să îşi epileze picioarele zilnic sau bărbaţii care vor să îşi pună mai bine în evidenţă pieptul sau abdomenul lucrat au acum şansa de a scăpa de rutina epilatului cu lama sau a mersului la salon.

Bărbaţii care se confruntă cu problema coşurilor pe tot corpul din cauza infectării rădăcinii firului de păr, se pot bucura de o piele sănătoasă doar apelând la epilarea definitivă.

 

Sursa: http://chic.com.mt/

Sursa: http://chic.com.mt/

Fie că vrei să scapi de părul de pe abdomen, spate, de la axilă sau din zona înghinală, descoperirea epilării laser va fi o revelaţie.

De ce să alegi epilarea laser în locul metodelor tradiţionale

  1. Pe lângă efectul estetic, epilarea definitivă atenuează foliculita, coşurile şi neplăcerile cauzate de creşterea firelor de păr sub piele. Nicio altă metodă de epilare nu rezolvă problema infectării rădăcinii firului de păr.
  2. Te scapă de grija epilării săptămânale sau chiar zilnice. Dacă optezi pentru epilarea cu laser, va trebui să repeţi procedura la 4-6 săptămâni sau chiar mai rar, pe măsură ce înaintezi în tratament. Între şedinţe, îndepărtează părul crescut doar prin radere.
  3. Epilarea laser nu implică durere, precum alte metode de smulgere a firului de păr (ceară, epilator), ci doar o senzaţie uşoară de disconfort pentru datorată căldurii produse de lumina laserului. După primele două şedinţe, durerea dispare treptat întrucât firele de păr vor fi din ce în ce mai subţiri şi mai rare.
  4. Îngrijirea post-procedură este minimă şi constă în aplicarea cremei de protecţie solară cel puţin 48 de ore după tratament. Mai trebuie să eviţi bronzarea timp de două săptămâni.
  5. Nu există posibilitatea rănirii pielii în timpul epilării laser; în timpul epilării cu lama de ras te poţi răni.
  6. Nu există efecte adverse şi nici durere post-procedură ci poate doar o senzaţie asemănătoare cu cea de după expunerea la soare.
  7. Procedeul este simplu, rapid şi implică relaxare totală din partea ta. În SUA poartă numele “Walk in Walk Out Procedure”, ceea ce înseamnă fără pregătiri speciale înaintea tratamentului şi continuarea zilei de lucru imediat după tratament.

Epilarea laser şi tatuajele

Dacă ai un tatuaj chiar în zona pe care vrei să o epilezi definitiv, specialistul în epilare laser va evita apropierea dispozitivului la mai puţin de 2 cm de tatuaj.

Deoarece laserul este atras de pigmentul închis la culoare, eliberând o cantitate excesivă de căldură la atingerea acestuia, tatuajul se va înnegri complet, cauzând usturimi, tumefieri şi cicatrici. Nu ţi-ai dori! De aceea, e important să apelezi la cei mai buni tehnicieni în epilare laser.

Unde te poţi epila cu laser eficient si fără riscuri?

La MEDISPA, în Bucureşti, Cluj și Baia Mare, poţi beneficia de cel mai performant laser pentru epilarea definitvă, cel care promite să te scape de 70% din volumul firelor de păr, chiar din prima şedinţă.

Desigur, până la dispariţia completă a pilozităţii vei avea nevoie de 5-10 şedinte laser şi asta datorită ciclurilor de creştere a firului de păr. Te vei întoarce în clinică pentru repetarea tratamentului la 4-6 săptămâni, apoi din ce în ce mai rar, pe măsură ce firele devin tot mai rare şi mai subţiri.

După completarea tratamentului stabilit iniţial de specialistul Medispa, acesta îţi va recomanda să faci 1-2 şedinţe de întreţinere anual.

În ceea ce priveşte preţul procedurii, acesta variază în funcţie de zona tratată- de la 130 lei, la 1000 lei. Click aici pentru lista completă de preţuri: http://www.medispa.ro/tarife-servicii-medispa