Eveniment aniversar EGO Men`s Fashion Concept

academia barbatilor

EGO Men`s Fashion Concept a sărbătorit patru ani de la deschiderea primului magazin, alături de admiratori ai stilului EGO, clienţi, parteneri, persoane publice şi reprezentanţi mass-media.
 
EGO a prezentat colecţia primăvară/vară 2014 într-un fashion show dinamic, în care defilarea de modă s-a îmbinat cu dansul, exprimând bucuria de a purta o vestimentaţie confortabilă dar elegantă, realizată din ţesături naturale dintre cele mai preţioase, cât mai uşoare şi răcoroase.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-1
Prezentarea de modă a fost structurată în 3 părţi: smart casual, business şi ceremonie, elementul surpriză al serii fiind apariţia câtorva vestimentaţii smart-casual feminine ce poartă semnătură brandului italienesc Manuel Ritz.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-2

Sezonul primăvară/vară 2014 oferă bărbaţilor EGO experienţa purtării sacoului cu căptuşeală de mătase naturală. Călduroasă iarnă şi răcoroasă vara, mătasea naturală este considerată, de peste 5.000 de ani, “regina tuturor ţesăturilor”.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-3

Fineţea şi preţiozitatea să nu au fost egalate până acum de nicio altă fibră artificială. Pe lângă plăcerea purtării sale chiar şi în cele mai călduroase zile, sacoul cu căptuşeală de mătase EGO se remarcă prin aspectul sau modern conferit de combinaţiile cromatice şi imprimeurile complexe.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-4
Paleta cromatică a colecţiei smart casual este compusă din albastru Napoli, teracotă, somon, verde şi bej, dar şi nuanţe ţări precum fuchsia sau turcoaz.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-5
Pentru sezonul primăvară/vară 2014, EGO propune costume business realizate din cele mai uşoare şi răcoroase materiale ce se remarcă prin lipsa căptuşelilor şi a întăriturilor, aşa cum este şi modelul Zero Gravity de la Tombolini. Doar 300 de grame cântăreşte un costum creat din cea mai pură lână, din caşmir, mătase, în sau bumbac.

ego-men-fashion-concept-eveniment-aniversar-6
Colecţia pentru ceremonii EGO Men’s Fashion Concept întruchipează eleganţă, evoluţia şi puterea vestimentiei formale de a transforma mirele într-un dandy contemporan. Ţinutele asigura o apariţie rafinată prin linia modernă, uşor cambrată iar ţesăturile ce poartă semnătură celor mai cunoscuţi producători se remarcă prin înalta calitate şi fineţe: lână, mătase, jacquard de mătase. De la albastru regal, turcoaz sau oranj, până la gri sau alb, paleta cromatică a costumului de mire este mai variată ca oricând.

Catalin Botezatu si  Irina Florea
Numeroase persoane publice au luat parte la al patrulea eveniment aniversar EGO, printre care:  Andi Moisescu, Cătălin Botezatu, Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan-Reghecampf, Răzvan Simion, Dani Oţil, Ştefan şi Anca Lungu, Jorge, CRBL, Victor Slav, Bogdan Vlădău, Elan şi Alina Laufer, Irina Mohora, Andrei Aradits, Cosmin Seleşi, Andrei Nourescu,  Niels Schnecker, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, alături de micul Carol Ferdinand.

Stefan Lungu(vestimentatie EGO) si Anca Lungu

Valentina Dilvaru si Sabina Dilvaru (ACTPR)

Invitatul special al serii a fost Domninic Dormeuil, preşedintele celui mai cunocut producător de ţesături din lume şi al 5-lea descendent al celebrei case Dormeuil, aflat la prima vizită în România cu ocazia aniversării EGO. De la regi la preşedinţi, de la vedete internaţionale la pasionaţi de modă, Dormeuil reuşeşte să îmbrace elita lumii de peste 170 de ani, fiind recunoscută pe 5 continente că un exponent al calităţii în materie de ţesături.

Baletul Edi Stancu (3)
Partenerii evenimentului au fost: Auto Ţiriac, Hipnose, Chivas, Malnas, Contego Coffee, Trip Tailor, Floraria cu Poveşti, Artist Academy.