Fashion icon: Cum să te îmbraci ca David Gandy

Academia Barbatilor

Cu stilul nu te naști, acesta se învață. În acest caz, nimeni nu îmbină piesele clasice cu altele noi mai bine decât David Gandy. Noi i-am studiat stilul și ți-am pregătit acest articol ca să te învățăm și pe tine cum să te îmbraci ca David Gandy.

Continuăm seria de fashion icons cu încă un guru al stilului masculin. Mai întâi am scris de David Beckham, care ne-a impresionat cu aerul său de bărbat mereu pe fugă, iar acum continuăm cu David Gandy, care duce eleganța pe noi culmi.

Vezi mai jos ce trebuie să faci ca să te îmbraci ca David Gandy.

Mergi mai des la sală

 

In a rare moment of London sunshine. #lcmss17 📷 @joincomb

A post shared by David Gandy (@davidgandy_official) on


Dacă te afli printre cei care trec în continuare cu vederea acest aspect, află că mersul la sală este foarte important. Deși este de apreciat că investești în haine de calitate, ar trebui să-i dai cel puțin la fel de multă atenție și corpului tău. Crede-ne pe cuvânt, o siluetă fit va face toți banii.

În plus, poți judeca și singur judecând poza de mai sus. Noi știm puțini oameni pe care un tricou simplu arată mai bine decât pe David Gandy. Secretul? Un corp sănătos. Ai doar grijă să eviți aceste greșeli la sală. În rest, spor la treabă!

Poartă sacou cu tricou

 


Și acum că ți-ai pus fizicul la punct, scoate-l cât mai des în evidență. Profită de faptul că arăți atât de bine în tricou și renunță mai des la cămăși. Astfel vei arăta că ai la fel de mult stil și când porți sacou peste tricou cu mânecă scurtă, ca să nu mai spunem că vei arăta cel puțin la fel de bine. Ori, cine știe, poate aerul relaxat va atrage și mai multe priviri.

David Gandy, sacou peste tricou

Sursă foto: Pinterest

Ține costumul la trei piese aproape

David Gandy, costum la 3 piese

Sursă foto: Pinterest

Nu-ți fie frică de costumul la trei piese, nu-ți vrea decât binele. Poate părea complicat să asortezi o piesă în plus, vesta în acest caz, însă rezultatul este de neprețuit. Astfel arăți nu numai că ai cunoștințe de istorie a stilului masculin, ci și că o prețuiești.

Nicio zi fără jachetă

 


Ori, mai mult, deveniți cei mai buni prieteni. Nu te învinovățim deloc că nu ai chef mereu să-ți calci cămăși. Învață doar să porți jachetă peste tricou și ai scăpat de orice bătaie de cap.

Ajută-te de layering în orice sezon

David Gandy, layering

Sursă foto: Pinterest

Pe lângă dovada mare de stil, layeringul aduce avantaje atât celor mai musculoși, cât și bărbaților mai supli. În plus, ai ocazia să faci din ținutele elegante terenul tău de joacă: poți combina orice piesă, în orice anotimp. Trebuie doar să ai grijă să folosești țesăturile potrivite fiecărui sezon.

Poartă jeans cu sacou

David Gandy, jeans și sacou

Sursă foto: Pinterest

Ți-am spus noi că jeanșii merg și la evenimente de seară sau cine simandicoase, așa-i? Dar de covorul roșu ce zici? Din categoria sacou peste tricou fac parte și jeanșii incorporați în ținute elegante, cu cel puțin la fel de mult stil.

Încearcă bretelele și cravata mai des

 

Last one from #LFWM 2017 5th Anniversary year. 📸 @jowkid

A post shared by David Gandy (@davidgandy_official) on


Niciodată nu a fost mai simplu să arăți că ai personalitate. Poartă unele dintre accesoriile care îi înspăimântă cel mai ușor pe ceilalți bărbați: bretele și cravată. Totodată, probabil știi că factorul cel mai înfricoșător este fix acela că nu știu cum să le poarte.

Ei bine, acum știi la ce să lucrezi! Începe să le porți ziua. La birou și la magazin, la film, oriunde. Alege mereu țesături naturale. Ziua poți purta cel mai ușor cravate din bumbac, iar seara nu ezita să le scoți din dulap pe cele din mătase.