Fashion icon: Idei de stil masculin de la Johannes Huebl

Academia Barbatilor

Faimosul soț al Oliviei Palermo nu este popular doar datorită ei, ci și datorită stilului său impecabil. Cu ajutorul pieselor clasice din stilul masculin, acesta dă viață unor adevărate ținute contemporane. Află mai jos ce trebuie să porți ca să te îmbraci ca Johannes Huebl.

Poartă ținute smart casual

 

Sundays

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Un bărbat nu trebuie să arate bine doar în ținute planificate atent și care necesită mult timp. Ca să arăți că ai stil inclusiv când ești în plină mișcare, trebuie să porți ținute smart casual. Astfel, vei putea înlocui pantofii eleganți cu sneakerșii și sacoul cu un pulover, fără ca ținuta ta să sufere în vreun fel.

Află ce ți se potrivește și nu mai purta altceva

 

New work in my new favorite suit by @marcanthonygmbh 📸 by @plukasphoto

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Găsește-ți uniforma pentru tot restul vieții și nu o mai da jos. În acest caz, Johannes a descoperit că ținutele elegante nu îi aduc decât avantaje, așa că profită la maximum de asta. În plus, chiar el a declarat că în costum se simte cel mai bine, tocmai pentru că știe că i se potrivește cel mai bine.

 

 

Îndrăznește să porți costume la 3 piese

 

Sun’s out 😎 #lcm 🎪#londonfashionweekmens

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Nu doar David Gandy arată bine în costum la 3 piese, ci și Johannes Huebl și, cu puțin ajutor, și tu. În loc să îl eviți, începe să-l porți cât mai des, până va deveni parte din tine. Vei vedea că, odată ajuns acolo, vei fi descoperit un prieten pe care te poți baza toată viața și care te va scoate din orice încurcătură cauzată de evenimentele simandicoase.

Mocasinii fac diferența dintre băieți și bărbați

 

Am mai spus-o și o mai spunem: poartă mocasini fără șosetă, dacă vrei ca costumul pe care îl porți să capete un aer și mai proaspăt. În plus, dacă îi alegi bine, mocasinii vor eclipsa orice altă pereche de pantofi prezentă.

 

Nu ezita să incluzi mici detalii

 

office on the Go today 😎 #happyhumpday #itsgettingwarmer

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Ce faci atunci când arăți cel mai bine în piese elegante, dar vrei să ieși un pic din tipare? Ei bine, permite-ți ca din când în când să mai porți un imprimeu, ori chiar un logo pe tricou. Atâta timp cât totul este în limita smart casual-ului, dă-ți frâu liber.

Nu lăsa niciun weekend să treacă fără pantaloni albi

 

Cruising the city with #MrButler – #summerWeekend #eyesOnThePrize #cityDogs

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Dacă ne permiți, am introduce o regulă: niciun weekend fără pantaloni albi. Perfecți atât pentru cafenea, cât și pentru parc, nu ai niciun motiv să porți în timpul liber aceiași jeans care sunt atât de obișnuiți cu holurile biroului deja.

Învață să porți layering, aliatul oricărui bărbat

 

It’s all about that sunshine, NY 😎 #notOnlyInMyPocket #iamDoneWithWinter

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Layeringul nu ar trebui să îți mai ridice vreo problemă deja. O singură regulă trebuie să urmezi: cu cât mai multe piese, cu atât mai bine! Dacă ai vreodată îndoieli în legătură cu ce să porți sub un trench sau un palton, mergi la sigur cu o geacă din denim.

 

feeling Tutto italiano today 🇮🇹 #nyfw2018

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Ai nevoie de pantofi statement

 

Ce credeai, că doar pasiunea femeilor pentru pantofi este recunoscută și acceptată? Ai voie și tu, așa că nu trece pantofii cu vederea. Investește în pantofi de calitate și fă lumină data viitoare când pășești într-o sală de ședințe.

 

Poartă jachete cu buzunare și scapă de genți

 

Sundays

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Data viitoare când te prinde ploaia și ești pe fugă, învinge-o cu o jachetă cu buzunare. Toate lucrurile de care ai nevoie îți încap în buzunare, iar tu poți manevra relaxat umbrela.

 

Poartă cămașă descheiată peste tricou

 

Hangover exercise #denimisthenewdenim #groovy

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Nu în ultimul rând, cu toții avem și zile în care nu avem chef să ne îmbrăcăm la 4 ace, dar nu vrem să arătăm mai puțin stilați în același timp. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi cămașa și s-o porți descheiată, peste un tricou. Pantaloni albi și sneakerșii sunt un plus.