Fashion Icon: Cum să te îmbraci ca Nick Wooster

Academia Barbatilor

Dacă ești în căutare de inspirație nouă, află în acest articol cum să te îmbraci ca Nick Wooster. El este unul dintre puținii influenceri capabili să își reinventeze constant stilul și să apară întotdeauna cu outfit-uri care mai de care mai inovatoare.

Nick Wooster are o carieră stufoasă în domeniul magazinelor de retail, ocupând de-a lungul timpului diverse funcții cheie, de la consultant chiar la președinte a diferitor branduri de renume. Nu e de mirare că știe să se folosească la maximum de potențialul hainelor pe care le vede pe raft.

După ce te-am învățat cum să te îmbraci ca David Beckham și David Gandy, continuăm seria fashion icon-urilor și îți arătăm azi cum să te îmbraci ca Nick Wooster. Ia-ți notițe, pentru că seria celor mai bine îmbrăcați bărbați de pe glob abia a început.

Fă lumină printre jachetele tale vintage

Nick Wooster, jachetă vintage

Sursă foto: Pinterest.com

Jachetele vintage nu sunt sinonime cu vremuri demult apuse, ci cu un stil nemuritor. Poartă-le cu pantaloni albi și adidași și stilul tău va căpăta noi dimensiuni. Sau mai mult, poartă-le cu cămașă și mocasini și arată că ai destulă pricepere încât să te arăți la un eveniment simandicos chiar și purtând piese consacrate stilului casual.

Camuflează-te la viitoarea ieșire cu prietenii

Nick Wooster imprimeu army

Sursă foto: Pinterest.com

La fel ca în cazul jachetelor vintage, ar trebui să vezi potențialul imprimeului army chiar dacă jobul nu îți oferă vreo justificare directă. În alte cuvinte, azi nu mai trebuie să fii activ în armată sau să lucrezi ca pădurar ca să porți imprimeu army.

În plus, acest imprimeu se folosește, culmea, la tot mai multe piese de design contemporane. Nu vei da impresia de vechi, ci dimpotrivă, vei insufla un aer nou unui imprimeu deja bogat în istorie și utilitate.

Poartă pantaloni scurți la sacou

 

E simplu, dacă vrei să te faci remarcat, trebuie să te diferențiezi de turmă. Sunt mulți bărbat care pot arăta fără mari eforturi decent îmbrăcați la costum, însă nu toți au destul stil pentru a purta pantaloni scurți la sacou. Încearcă să porți această combinație la următorul eveniment de zi și vezi dacă ți se potrivește.

Din cauza discrepanței numerice, vei atrage cu siguranță mai multe priviri încruntate de la necunoscători decât aprecieri de la oameni pricepuți, însă nu lăsa asta să aibă vreun efect negativ asupra ta. Din contră, lasă-o să te motiveze să educi și mai mulți oamenii. Oamenii nu vor deveni mai deschiși decât dacă sunt inspirați, la rândul lor, de alții.

Poartă piese neconvenționale

Nick Wooster pantaloni scurți la sacou

Sursă foto: Pinterest.com

După cum probabil te aștepți deja, Nick Wooster nu se oprește doar la a purta sacou cu pantaloni scurți. Merge și mai departe și duce în permanență stilul masculin pe noi culmi. Ia-l drept exemplu și încearcă și tu să înlocuiești sacoul. Fie că o faci cu piese hibrid, rude îndepărtate ale chimono-ului, sau chiar cu un cardigan, arată că lumea este mult mai mare și știi să te inspiri din numeroasele ei culturi.

Folosește-te de layering

 


Spiritul inovator al lui Nick Wooster se vede și în importanța pe care acesta i-o oferă layering-ului în stilul său. A purta mai multe straturi de haine este întotdeauna o dovadă de stil. Însă nu te lăsa ghidat de numere, ci asigură-te că totul arată bine, ca și cum s-ar fi așezat de la sine.

Arată-ți glezna mai des

Nick Wooster geacă de blugi

Sursă foto: Pinterest.com

Despre avantajele de a purta pantofi cu șosete invizibile ți-am mai scris în nenumărate rânduri, însă nu ne putem abține să nu o spunem de fiecare dată când avem ocazia. În acest caz, sperăm ca figura lui Nick Wooster să te convingă încă o dată de farmecul pe care îl poți obține atât de ușor.

Glezna descoperită nu doar va scoate în evidență pantofii tăi, ci va arăta și că știi să-ți scurtezi pantalonii la lungimea potrivită, lucru de care foarte puțini bărbați sunt capabili.