Fashion masculin – ce culori se poartă în toamna 2015

academia barbatilor

Acum că vara a trecut și ai profitat de toate culorile vestimentare vii, a venit momentul prielnic să te gândești serios la garderoba de toamnă .
 
Ce presupune acest lucru? Să urmărești cu atenție marile case de modă internaționale și tendințele vestimentare pe care ele le afișează, de la culori la texturi, croieli și dimensiuni. Astfel, cu mintea pregătită, îți va fi mult mai ușor să faci cumpărăturile vestimentare necesare pentru toamna 2015.

culori-toamna-2015-barbati-masculin-fashion-2 
Sau poți să accesezi magazinele online și showroom-urile de modă masculină dacă vrei să fii cu adevărat pregătit de toamnă.
 
Spre exemplu, anul acesta se poartă culorile pământii: verde olive, maro închis, vișiniu putred, gri-negru, maro (scoarță de copac), bleumarin, muștar și musai accesorii colorate care fac diferența într-o ținută (albastru, portocaliu, roșu, roz, galben).

culori-toamna-2015-barbati-masculin-fashion-3 
Pe măsură ce vremea se răcește vei avea nevoie de câteva elemente esențiale în garderobă, pe care chiar merită să dai banii: un trench, cel puțin un cardigan, eșarfe moi, ghete de toamnă și pantaloni în culori cărămizii.
 
În curând găsești pe site-ul don-men.com și în showroom colecția de toamnă 2015.
 
Stay tuned!
 
Shop NOW

Sursa: Don Men România