Fii cooler vara asta cu mixul răcoritor de la URSUS!

academia barbatilor

Ai observat cum fiecare vară te provoacă să-ţi pui mintea la contribuţie pentru a descoperi metode inedite de răcorire? Ei bine, chiar dacă te-ai gândit deja la un sistem de ventilaţie şmecher cu evantaiul bunicii sau cu pistolul cu apă de jucărie, poţi fi mai cooler de atât! Atunci când hainele se lipesc de tine, iar strălucirea soarelui îţi împăienjeneşte privirea, ai nevoie de ceva cu adevărat revigorant.

Soluţia e URSUS Cooler, mixul răcoritor de bere şi limonadă, de savurat cu gaşca, pentru distracţie îndelungată la orice oră din zi!

Iar pentru că vara se anunţă bogată în evenimente, cu URSUS Cooler profiţi de toate, fie că alegi marea, muntele care freamătă de viaţăsau oraşul toropit de căldură.

www.catalingeorgescu.com

Oricând  simți nevoia să aduci mai aproape briza mării sau uşoarele adieri de la munte, URSUS Cooler îți stă la dispoziţie în varianta cu şi fără alcoolla doze și sticle de 0.5 litri, toate având o proporție de 40% bere și 60% limonadăceea ce îl face mixul potrivit pentru orice moment. Iar dacă doreşti să-ți afli factorul Cooler, te invitămsă intri în aplicaţia Află cât de cooler eşti”şi să telași surprins!, afirmă Mihai Bârsan, Vice Preşedintele de Marketing al Ursus Breweries.

Ursus Breweries_URSUS Cooler_poster_480x680mm

Mixul de bere rece şi limonadă proaspătă te va ajuta să treci mai uşor de temperaturile ridicate, iar întâlnirile cu prietenii vor avea parte de cea mai cooler atmosferă. Aşa că, pregăteşte-te! Regele Verii dă startul revigorării intense, pentru ca tu să profiţi la maxim de cea mai frumoasă perioadă a anului!

mihai-birsan-vice- presedinte-marketing-ursus-breweries

Despre URSUS:

Atenția pentru o experienţă autentică a adus berii URSUS recunoaștere internaţională. URSUS Premium are 24 de medalii obținute la competițiile internaționale, pe 3 continente. Este câştigătoarea medaliei de aur la World Beer Cup, în 2008 – cea mai mare competiție pe plan mondial din industria berii. URSUS Black a fost medaliată de 3 ori la European Beer Star în Germania, unde a obținut medalia de argint în 2004.

URSUS Premium oferă o experienţă unică. Datorită formulei cu 100% malț și 2 tipuri de hamei obţinem o bere de culoare aurie, cu un gust bogat, demnă de pofta unui Rege!

www.catalingeorgescu.com

URSUS Black are la rândul lui o formulă aparte, cu 3 tipuri de malț: unul pentru gust, unul pentru culoare și unul pentru aromă. URSUS Fără Alcool oferă un gust de bere adevărată, mulţumită unei rețete unice, patentată european. URSUS Cooler, în cele două variante, vine către consumatorii săi cu o nouă propunere, combinând gustul autentic al berii URSUS cu limonada răcoritoare, având un conţinut redus de alcool. 

Despre Ursus Breweries:

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s și Stejar.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni NastroAzzurro si Pilsner Urquell, precum și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila,Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Mai multe informații despre URSUS găsiţi pe www.ursus.ro şi despre Ursus Breweries găsiți pe www.ursus-breweries.ro şi www.desprealcool.ro.