Film – Planeta Maimuțelor: Revoluție 2014 – acțiune, sf, thriller

academia barbatilor

Din 11 iulie se lansează o nouă premieră în cinematografe – Planeta Maimuţelor –Revoluţie (Dawn of the Planet of the Apes), un film plin de acţiune, dramă, sf şi thriller.

Subiectul filmului se concentrează pe o populaţie aflată în dezvoltare, maimuţele evoluate genetic conduse de Caesar, care sunt ameninţate de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani.

film-planeta-maimutelor-revolutie-dawn-of-the-planet-of-the-apes-2

film-planeta-maimutelor-revolutie-dawn-of-the-planet-of-the-apes-3

Deși pentru moment se încheie o pace, aceasta este de scurtă durată, iar ambele părţi se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

film-planeta-maimutelor-revolutie-dawn-of-the-planet-of-the-apes-4

Acţiunea din thrillerul SF – Dawn of the Planet of the Apes va fi prezentată din punctul de vedere al unui animal dotat cu capacitatea de a simţi şi reacţiona în funcţie de aceasta.

film-planeta-maimutelor-revolutie-dawn-of-the-planet-of-the-apes-5

„Caesar este un maestru al strategiei”, declară Andy Serkis (cel care interpretează rolul cimpanzeului), „şi aceasta explică ingeniozitatea cu care îşi pune la cale evadarea”.

film-planeta-maimutelor-revolutie-dawn-of-the-planet-of-the-apes-6

Cimpanzeii sunt ruda cea mai apropiată a speciei umane, formează societăţi, ştiu să folosească unelte, au centri foarte dezvoltaţi de vorbire şi abilitatea de a exprima empatie.

[youtube id=”DpSaTrW4leg” width=”600″ height=”350″] 

Urmăriți filmul și observați cum va ajunge cimpanzeul Caesar organizează şi conduce o adevărată Revoluţie pe Planeta Maimuţelor.