Filmare aeriană cu ajutorul Quadcopterului Phantom 2 Vision

academia barbatilor

Dacă v-ați oprit bani pentru un cadou special, atunci Quadcopterul Phantom 2 Vision poate fi o opțiune, cu atât mai mult cu cât sunteți un pasionat al filmărilor aeriene.

Noul aparat de zbor miniatural, dotat cu cameră video performantă, vă permite să captați fotografii și video de înaltă calitate, de la înălțimi rezonabile .

filmare-inaltime-video-aerian-Phantom-2-Vision-Quadcopter-by-DJI-1

Phantom 2 Vision nu surprinde numai cu fotografii sau filmare la fel ca și Spy Hawk-ul prezentat de noi în trecut, ci și prin faptul că acesta captează fluxul video în timp real, de pe dispozitivul dumneavoastră direct pe smartphone.

filmare-inaltime-video-aerian-Phantom-2-Vision-Quadcopter-by-DJI-2

Camera foto/video de 14 megapixeli este capabilă să filmeze clipuri video Full HD, aparatul având în plus și un card micro SD de 4 GB, pentru a surprinde momente speciale atunci când este ridicat deasupra solului.

filmare-inaltime-video-aerian-Phantom-2-Vision-Quadcopter-by-DJI-3

Pentru controlul zborului aparatul proiectat de compania DJI, dispune de un joystik/telecomandă, permițându-vă să vă concentrați mai puțin pe zbor și mai mult pe obtinerea unor fotografiii/filmări perfecte.

filmare-inaltime-video-aerian-Phantom-2-Vision-Quadcopter-by-DJI-4

Puteți selecta chiar funcția “Return – to-home ” pentru a aduce Phantom 2 Vision imediat la sol, în punctul în care vă aflați dumneavoastră.

Telecomanda quadcopterului este utilă, iar aparatul are o autonomie de zbor de 25 de minute, si poate ajunge la o înălțime controlabilă de aproximativ 700 de metri.

Disponibilitate: amazon.com