Filmul PRISONERS – drama răpirii unor copii

academia barbatilor

, Fashion

Filmul PRISONERS spune povestea lui Keller Dover (jucat de Hugh Jackman), care este un tâmplar dintr-un orăşel provincial şi un om de familie devotat a cărui fiică de 6 ani a fost răpită din faţa casei. Odată cu ea a dispărut şi prietena acesteia.

Când observă că poliţia nu e foarte eficientă, tatăl se hotărăşte să-şi facă singur dreptate şi îl răpeşte pe singurul om care are cât de cât legătură cu acest caz, chiar dacă cel în cauză este declarat nevinovat.

prisoners-film-rapire-drama-copii-1

Pe scurt, de Ziua Recunoştinţei în SUA, micuţele prietene Anna Dover şi Joy Birch părăsesc reuniunea familiilor lor în căutarea fluierului roşu pierdut de Anna și nu mai apar înapoi.

prisoners-film-rapire-drama-copii-2

Primul suspect este Alex Jones (Paul Dano) în apropierea căruia au fost văzute fetele ultima oară dar în urmă interogatoriului detectivului Loki ( Jake Gyllenhaal) se descoperă faptul că acesta are mintea unui copil de 10 ani şi că nu le este de folos întrucât nu ar fi fost capabil de răpirea copiilor.

prisoners-film-rapire-drama-copii-3
Prisoners este mai mult decât un film de acțiune, este o drama întunecată, iar în anumite momente cu siguranță vă veți identifica cu personajele: cât de departe ați merge pentru a vă salva copiii?

[youtube id=”bpXfcTF6iVk” width=”600″ height=”350″]