Freze cu dungi: modele și stiluri pentru un look original

Academia Barbatilor

Făcute celebre de fotbaliști, frizurile cu dungi pot da un plus de originalitate lookului tău, ajutându-te să te faci remarcat. Versatile și aparte, acestea se potrivesc pentru majoritatea tipurilor de păr, putând fi integrate în aproape orice tunsoare. Ți-am pregătit câteva informații despre acest look dar și câteva propuneri care să te inspire.

Frizura cu dungi, un look modern și aparte

Din ce în ce mai mulți bărbați au început să fie deschiși la nou, să fie încrezători și să integreze artificii stilistice în lookurile lor, iar frizurile pe care le aleg ilustrează aceste lucruri. Frezele cu dungi sunt o variantă interesantă, au devenit chiar un stil statement în ultimii ani. Și asta pentru că dungile pot fi integrate în aproape orice tip de tunsoare, fiind o variantă creativă de a obține un look unic. Desigur, este nevoie de multă îndemânare pentru a obține o frizură cu dungi, de aceea este recomandat să îți alegi cu atenție hairstilistul.

Modele cu dungi pentru toate stilurile

Din fericire, există și o mulțime de modele ușor de realizat. Iar dacă vrei să încerci o astfel de frizură recomandarea hairstiliștilor este să alegi un model simplu, pentru început. Poți opta pentru o linie simplă, care să îți pună în evidență felul în care îți porți cărarea ori câteva dungi aproape de zona perciunilor. Iar dacă îți place acest stil, poți încerca apoi și o frizură cu mai multe dungi, care să dea un plus de originalitate întregului look. Există o mulțime de variante și pentru cei noncomformiști, fiindcă din ce în ce mai mulți hairstiliști se încumetă să realizeze frizuri cu dungi care au modele foarte complicate. Și un lucru e sigur, cu un astfel de design nu ai cum să nu ieși în evidență. Mai mult, poți opta pentru un duo complex, integrând dungi și în sprâncene sau barbă.

Stilizarea și întreținerea tunsorilor cu dungi

Frizurile cu dungi sunt foarte trendy însă trebuie să știi că pot fi destul de greu de întreținut și necesită o atenție deosebită pentru a arăta mereu impecabil. În funcție de cât de repede îți crește părul, va trebui să-ți retușezi dungile pentru a avea mereu o tunsoare impecabilă. Nu te aventura să te retușezi singur dacă știi că nu ai îndemânare, poți înrăutăți lucrurile. Iar dacă te-ai plictisit de frizura cu dungi și vrei să revii la ceva mai clasic este în regulă, trebuie doar să-ți lași părul să crească și să mergi la stilist pentru a uniformiza și defini noul look.

Citește și despre tunsori masculine în funcție de forma feței